EXCLUSIV  Horoscop Berbec 1-7 aprilie 2024. Daniela Simulescu: Vei fi luat pe sus. Mintea ar trebui să îți devină aliat, o săptămână de introspecție

FOTO: Freepik @ollyy
FOTO: Freepik @ollyy

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor șef Astrosens, a făcut previziuni pentru săptămâna 1-7 aprilie 2024.

”A venit o nouă duminică, trece luna martie, ne aflăm în plin sezon al eclipselor, deci traversăm o perioadă destul de interesantă, ciudată, marcantă, fatidică, fatalistă sau cum vor să îi spună unii karmică. Este foarte încărcată cu tot felul de evenimente.

Întotdeauna perioada între două eclipse, am avut-o pe 25 martie pe cea de Lună și o vom avea pe 8 aprilie pe cea de Soare, avem întâlniri, evenimente, ciudățenii, mai multe într-un timp scurt. Dacă până acum, într-un an se petreceau anumite evenimente, acum, dintr-odată se petrec în astea două săptămâni, pe repede-înainte și sunteți destul de surprinși, este un uragan în viețile voastre, mai ales dacă aveți în astrogramele natale un marcaj cardinal. Vorbim despre Berbec, de Rac, de Balanță și de Capricorn.

Nu uitați, aflându-ne între cele două eclipse trebuie să fim pregătiți și oarecum atenți la ce se întâmplă în viețile noastre. Aceste situații de acum sunt bizare, dar sunt de la capitolul celor predestinate. (...) Pe 2 aprilie, Mercur își începe retrograrea în sânul Berbecului, de parcă nu ar fi fost de ajuns că avem eclipsele, mai vine și el să pună gaz pe foc. Când avem o retrogradare nu uitați să puneți prefixul RE în fața fiecărui verb. Ne reîntâlnim, ne reducem, recomunicăm, refacem, reparăm, rerere tot în viețile noastre”, a spus astrologul Daniela Simulescu DC News și redactorul șef Astrosens, cu privire la Horoscopul săptămânii 1-7 aprilie.

Berbec/ Ascendent în Berbec pentru 1-7 aprilie 2024

”Țin să îți spun că săptămâna aceasta vei fi luat pe sus. Gândește-te, Mercur retrogradează în semnul tău, vei avea senzația că nu avansezi deloc, iar pe tine te frustrează enorm când simți că nu mergi înainte, că nu ai prospețime, că nu ai noutate. Te confrunți cu situații din trecut sau cu situații pe care nu le-ai  gestionat așa cum credeai tu.

Retrogradarea lui Mercur s-ar putea să îți readucă în viața ta anumite persoane, fie din relație, de la serviciu sau din sfera socială. Nu înseamă că dacă se reîntorc în viața ta se întâmplă ceva. Oamenii reapar pe Mercur retrograd. Nu trebuie să fie ceva spectaculos. Grijă la tot ce înseamnă tehnologie în viața ta, la tot ce înseamnă chestii prin casa ta, la relațiile cu vecinii, la persoanele din sectorul administrativ.

Ne apropiem de acea eclipsă, Lună Nouă în semnul tău, s-ar putea să te resimți presat, săptămâna viitoare, să faci ceva. Nu știi nici tu ce și asta pentru că da, intră Venus în semnul tău, dar Marte, guvernatorul tău este în continuare în Casa a 12-a, cumva funcționezi de sub apă.

Te uiți la lume, de undeva de sub apă, și știi că ar trebui să faci aia și aia, dar nu ieși de acolo. Aș putea spune că este o săptămână foarte bună de introspecție, de ascultare și în același timp, de calcul. Pentru că  Mercur când este retrograd în semnul tău, cumva mintea ar trebui să îți devină aliat, mai degrabă nu o să vorbești foarte mult, dar o să gândești mai mult”, a mai spus astrologul Daniela Simulescu.

Mai multe în video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel