EXCLUSIV  Horoscop 8 iulie. Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Un nativ ar trebui să se ocupe de familie în weekend

Sursă foto: Pexels (Vidal Balielo Jr.)
Sursă foto: Pexels (Vidal Balielo Jr.)

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Horoscop BALANȚĂ

Vreau să vă atrag atenția că săptămâna viitoare vom avea o lună plină care se va petrece la voi pe casa a patra, așa că încă de weekendul ăsta eu mi-aș vedea de familie. Să fac micul dejun, să merg la cumpărături, să văd ce mai e de făcut prin casă. Nu vă ocupați foarte mult de partea profesională, că ea funcționează. Aveți acolo un marcaj destul de puternic, dar preocupați-vă de familie. 

Horoscop SCORPION

Trebuie să faceți foarte multe drumuri pentru a vă ocupa de treburile gospodărești. Cu siguranță n-o să fie un weekend în care să stați acasă. O să fie un weekend în care, cu siguranță, o să vă supărați pe ceilalți că nu se ridică la nivelul așteptărilor, pentru că pe undeva îi vedeți pe un piedestal și vi se pare că sunt mai deștepți, mai buni, că au un intelect mai puternic. Nu toți sunt ca voi și oamenii pur și simplu nu au același parcurs ca voi și nu gândesc ca voi, nu au aceleași rețele neuronale. Cu cât veți încerca să îi convingeți de propriul adevăr, cu atât o să vă fie mai greu, o să vă enervați mai mult. 

Horoscop SĂGETĂTOR

Avem Mercur care este în casa a opta și avem Jupiter care este în casa a cincea - definiția cheltuielilor. Știți cum? Unele cheltuieli sunt superficiale, problema este să nu apelezi și la banii altora, să vă bazați că o cumpărați și vă recuperați banii ăia. Da, dacă bluza aia vă ajută la un eveniment, dacă e bună la ceva, dar să vă luați ceva de dragul de a vă lua pe primul impuls nu este sănătos. 

Horoscop CAPRICORN

Jupiter în casa a patra, Mercur în casa a șaptea. Vorbiți cu partenerul, e adevărat că sunt multe tensiuni, că Mercur e în careu cu Jupiter, fiecare vrea să se impună și nu e vorba doar de partea amoroasă, dar și la serviciu, cu colegii, fiecare vine cu argumente și nu duce la nimic. 

Horoscop VĂRSĂTOR

Încercați să nu vă hărțuiți colegii sau încercați să nu vă lăsați hărțuit. Dacă sunteți la serviciu, aveți voi temeri, vă gândiți prea mult la proiecte, încercați să nu îi atrageți și pe ceilalți în același loc și ceilalți dacă încearcă să vă atragă în jocul lor, opuneți cât puteți rezitență, pentru că efectiv vă vor consuma sau îi veți consuma voi pe ceilalți. 

Horoscop PEȘTI

Vouă vă priește perioada asta, Mercur e în casa a cincea, Jupiter în casa a doua. Orice supărare se va lăsa cu un răsfăț și eu chiar v-aș recomanda în weekend să vă răsfățați cât se poate de mult. 

”Pe 5 iulie, avem trei evenimente majore astrologice. 

Marte își începe tranzitul în semnul Taurului, unde va sta până pe 20 august. Va începe un “război“ al resurselor. Acțiunile principale vor fi direcționate către siguranța financiară și cea energetică. Și cum Marte se va întâlni cu Uranus și axa Nodurilor Lunare, cu siguranță vom avea parte de unele vești surprinzătoare, dar și de instabilitate. Vom adopta viteza melcului, pentru că semnul Taurului este pragmatic și are propriul ritm. 

Mercur intră în Rac până pe 19 iulie. Memoria ne va funcționa bine, vom avea acces mult mai ușor la amintiri și vom avea grijă la cum ne formulăm ideile. Când planeta comunicării tranzitează semnul emoțiilor, vrem să nu jignim, supărăm sau îngrijorăm oamenii din jur. Totuși, acest tranzit este recunoscut pentru victimizare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel