EXCLUSIV  Horoscop 6 iulie. Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Unii nativi au de furcă cu partenerul de viață

Sursă foto: Pexels (Mairon Silveira)
Sursă foto: Pexels (Mairon Silveira)

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Horoscop BALANȚĂ

Vorbim în primul și în primul rând de Marte care a intrat în casa a opta. Să nu aveți așteptări din partea partenerului, să ia el decizii. N-o să le ia, trebuie să le luați împreună, trebuie să discutați, să le analizați, nu trebuie să fiți împins de la spate acum, voi trebuie să vă împingeți unul pe altul, chiar aveți nevoie de acest lucru. Nu uitați că Marte în caza a zecea vă transmite că trebuie să preluați anumită responsabilitate.

Horoscop SCORPION

Marte a intrat în casa a șaptea, o bucurie pentru voi. Apar din neant discuții și vă ciondăniți cu partenerul din prostii care nu ar fi existat în viața voastră și chestii surprinzătoare. Marte vă ține legați acolo și împăcarea poate să fie destul de dulce cu Marte în casa a șaptea. 

Horoscop SĂGETĂTOR

Fiți mai atenți la programul pe care vi-l faceți la serviciu. Sunteți într-o cursă contracronometru permanentă. Asta se întâmplă nu pentru că trebuie, ci pentru că alegeți voi să fiți în cursa aia. Vreți să le faceți pe toate, dar nu cred că o să puteți, de asta îmi e teamă pentru voi. 

Horoscop CAPRICORN

Să ne uităm la faptul că există un Soare și un Mercur în casa a șaptea și dacă aveți o nostalgie după o persoană pe care ați iubit-o, o puteți suna, îi puteți scrie și dacă sunteți într-o relație. Dacă sunteți într-o relație și simțiți că în ultimul timp nu au mai mers lucrurile așa cum v-ați fi dorit, ați văzut un film, ați citit o carte și ați avut o revelație, puteți să mergeți la partener și să aveți curajul să întrebați ”ce s-a întâmplat: ce putem face? vrei să vorbești?”

Horoscop VĂRSĂTOR

În continuare Jupiter fiind în casa a treia, cu planetele acelea în Gemeni, aduceți-vă aminte că avem Venus și Pallas în Gemeni: schimbări! Aveți nevoie de schimbări în viața voastră, mici mărunte, dar aveți nevoie de schimbări. Dacă aveți un copil și l-ați îmbrăcat până acum în rochițe și pantofiori, schimbați rochița și schimbați pantofiorul. Schimbați ceva în viața voastră.

Horoscop PEȘTI

Să nu stați pe acasă. E adevărat că aveți Venus în casa a patra, dar eu în locul vostru, după ce termin munca, nu aș rămâne tot acasă sau nu aș lenevi, aș găsi soluții să mă relaxez, că o viață avem. 

Rezumatul săptămânii 4 - 10 iulie

”Pe 5 iulie, avem trei evenimente majore astrologice. 

Marte își începe tranzitul în semnul Taurului, unde va sta până pe 20 august. Va începe un “război“ al resurselor. Acțiunile principale vor fi direcționate către siguranța financiară și cea energetică. Și cum Marte se va întâlni cu Uranus și axa Nodurilor Lunare, cu siguranță vom avea parte de unele vești surprinzătoare, dar și de instabilitate. Vom adopta viteza melcului, pentru că semnul Taurului este pragmatic și are propriul ritm. 

Mercur intră în Rac până pe 19 iulie. Memoria ne va funcționa bine, vom avea acces mult mai ușor la amintiri și vom avea grijă la cum ne formulăm ideile. Când planeta comunicării tranzitează semnul emoțiilor, vrem să nu jignim, supărăm sau îngrijorăm oamenii din jur. Totuși, acest tranzit este recunoscut pentru victimizare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel