EXCLUSIV  Horoscop 4 iulie. Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Bucuria și libertatea sunt pe final pentru un nativ. Vine o perioadă cu multă muncă

Sursă foto: Pexels (Christina Morillo)
Sursă foto: Pexels (Christina Morillo)

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Horoscop BALANȚĂ

Și pentru tine schimbarea lui Marte este importantă, pentru că Marte, Guvernatorul din casa a șaptea a relațiilor iese din casa a șaptea, ceea ce înseamnă că astăzi pot să apari distensiuni bruște în toate parteneriatele pe care le ai. 

Horoscop SCORPION

Marte a fost în casa a șasea. Ai muncit și pentru casă și pentru tine, nu a fost o perioadă minunată. Marte va intra mâine în casa a șaptea și ți-aș recomanda astăzi să nu îți neglijezi partenerul sau dacă te neglijează să nu îți faci povești. 

Horoscop SĂGETĂTOR

Marte va ieși din casa a cincea, s-a dus distracția și bucuria, va intra în casa a șasea și o să aducă foarte multă muncă. Îți povesteam în horoscopul săptămânal că e cazul să începi să îți faci strategiile legate de relație.

Horoscop CAPRICORN

Pentru tine începe o perioadă bună de distracție, de bucurie, în care este bine să devii puțin mai egoist. Chiar îți trebuie puțin egoism de aici încolo.

Horoscop VĂRSĂTOR

Marte în casa a treia a fost bun pentru că ai putut să spui lucrurile care te-au durut. Acum trebuie să îi asculți și pe ceilalți. Marte va intra în casa a patra și familia are anumite probleme, anumite neajunsuri, anumite nemulțumiri și trebuie să te confrunți cu ele, nu să fugi de ele.

Horoscop PEȘTI

Marte a fost în casa a doua. Din mai până acum ai putea să te gândești cam pe ce s-au dus banii sau unde ai învățat să gestionezi mult mai bine situația financiară. Sunt sigură că vei avea multe revelații pe care le poți folosi de mâine încolo. 

Rezumatul săptămânii 4 - 10 iulie

”Pe 5 iulie, avem trei evenimente majore astrologice. 

Marte își începe tranzitul în semnul Taurului, unde va sta până pe 20 august. Va începe un “război“ al resurselor. Acțiunile principale vor fi direcționate către siguranța financiară și cea energetică. Și cum Marte se va întâlni cu Uranus și axa Nodurilor Lunare, cu siguranță vom avea parte de unele vești surprinzătoare, dar și de instabilitate. Vom adopta viteza melcului, pentru că semnul Taurului este pragmatic și are propriul ritm. 

Mercur intră în Rac până pe 19 iulie. Memoria ne va funcționa bine, vom avea acces mult mai ușor la amintiri și vom avea grijă la cum ne formulăm ideile. Când planeta comunicării tranzitează semnul emoțiilor, vrem să nu jignim, supărăm sau îngrijorăm oamenii din jur. Totuși, acest tranzit este recunoscut pentru victimizare. 

Pallas intră în Gemeni până pe 6 septembrie. Acest asteroid o reprezintă pe Pallas Athena, zeița războiului, fiica lui Jupiter și sora lui Marte. Dacă Marte este cel care stă în ofensivă, Pallas este cea care stă în defensivă. Cu alte cuvinte, se ocupă cu strategiile, cu partea intelectuală a unei confrunări. Tranzitul prin Gemeni ne obligă să avem mai multe scenarii pregătite sau ne va da de gândit că putem să apelăm la o reconversie profesională oricând. Informațiile și cuvintele vor fi armele noastre. 

Pe 9 iulie, Mercur din Rac face un careu cu Jupiter din Berbec. Vorbă multă și degeaba. 

Exces de zel și lipsă totală de concentrare în comunicare. Ne aprindem repede datorită unor idei, dar ne pierdem cheful de a concretiza. Risc de laudă doar pentru a demonstra ceva sau risc de victimizare pentru a șantaja din punct de vedere emoțional. Și asta pentru că Mercur, deși este planeta cognitivului, se afă în semnul vulnerabilității.

Pe 10 iulie, Soarele din Rac face un sextil cu Uranus din Taur. Citește AICI mai multe. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel