EXCLUSIV  Horoscop 3 august: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Pentru voi important este să îi lăsați pe ceilalți să bage câte un băț în gard

Sursă foto: Pexels (Fox)
Sursă foto: Pexels (Fox)

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Horoscop BALANȚĂ

Mercur a tranzitat casa a unsprezecea. A fost frunzăreală multă cu oamenii din viața ta și nu te-ai ales cu nimic, pentru că Mercur a făcut foarte multe aspecte, a făcut careu cu Marte, careu cu Uranus și iată și opoziția cu Saturn. Iată că în continuare se resimte opoziția cu Saturn. Ai vrut să pleci la mare cu un grup sau altul, ai făcut tot felul de lucruri și te-ai ales cu ceva? Nu! E ușor să fii sociabil, dar până la acel prag, doar ca să ieșim în lume.

Horoscop SCORPION

Încrederea în tine pe plan profesional, discuțiile pe care le-ai avut cu șefii, curajul care te-a împins, mândria, hotărârea, persuasiunea ți-au plăcut în ultimul timp? Poate le folosești și de mâine și poate prinzi mai mult curaj, poate sunt cazuri în care tocmai le-a lipsit asta. Eu zic că depinde foarte mult de noi să le căpătăm, nu de alții. Tu ai căutat foarte multă validare în exterior, dar în interior trebuie să o cauți de acum încolo. 

Horoscop SĂGETĂTOR

Au fost foarte multe situații zăpăcite legate de călătoriile pe care le-ați făcut în ultimele zile și mai cred că vi s-a arătat că sunt oameni care știu mai multe despre voi decât voi, poate a fost puțin frustrant pe moment, dar poate v-au ajutat informațiile pe care le-ați primit. Încercați să fiți nu neapărat umili, nu neapărat modești, dar să mulțumiți, să practicați recunoștința, asta v-a învățat pe voi Mercur în Leu. 

Horoscop CAPRICORN

Mulți dintre voi în ultimele zile poate ați aflat de o ofertă, ați aflat unde să vă investiți banii, poate ați aflat unde să vă vindeți un imobil sau unde să vă cumpărați o casă. Adică, pentru voi, Mercur în casa a opta, v-a făcut să credeți că ”în criză e bine să investești” sau că ”în criză e bine să ai grijă de bani”. Partea asta financiară cum v-a fost, cum v-a rulat în cap în ultimul timp? Poate chiar treceți la treabă de acum încolo. Mercur a fost în casa a opta și ăsta nu prea scoate capul la iveală, ci mai degrabă vă duce undeva, într-un spațiu retras și acolo o să le gândiți. 

Horoscop VĂRSĂTOR

Mercur în casa a șaptea ar putea însemna că ați vorbit cu mulți oameni în ultimul timp, oameni care v-au epuizat. Să ne imaginăm că dacă au fost prieteni, v-au spus și v-au tot spus, și v-au tot sunat și nu v-ați ales cu nimic, cât cu timp pierdut. Cu ce v-ați mai ales? Poate cu nervii încâlciți, puși pe bigudiuri. Mercur v-a arătat că undeva trebuie să spuneți: până aici vorbesc, până aici nu vorbesc, ăsta e timpul dedicat ție, ăsta e timpul dedicat mie în ceea ce privește atât relația cu partenerul, cât și cu oamenii apropiați și dragi. 

Horoscop PEȘTI

Unele discuții cu unii colegi v-au impresionat pentru că nu v-ați fi așteptat să vă ajute și să vă înțeleagă. Sau poate că unii colegi nu au văzut ceea ce puteți voi cu adevărat și ar fi trebuit să le demonstrați. Cert este că Mercur, cât a fost în casa a șasea, și-a dorit de la voi să fiți mai practici și să nu credeți doar în povești. Mercur se va duce în casa a șaptea și veți avea nevoie de ceilalți în viața voastră să vă facă să fiți mai practici, deoarece pentru voi va fi destul de greu, dar pentru voi important este să îi lăsați să bage câte un băț în gard de mâine.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel