EXCLUSIV  Horoscop 29 septembrie: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Unii nativi vor primi măriri de salariu!

Sursă foto: Pexels (cottonbro)
Sursă foto: Pexels (cottonbro)

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Horoscop BALANȚĂ

Cu Venus în semnul vostru oamenii n-o să mai poată de dragul vostru. Da, s-ar putea ca oamenii să dorească să vă ajute. Atunci când cineva este îndrăgit, Universul îi oferă, pentru că oamenii vă plac, oamenii vor să stea în preajma voastră, oamenii vă adoră, vă admiră. Vă și invidiază, că na, lumea invidiază, e normală invidia asta din când în când, dar sub această invidie este și o admirație, să știți. Cu Venus în semnul vostru trebuie să vă bucurați de viață, de un parc, de un peisaj, de o plimbare. Trebuie să vă bucurați!

Horoscop SCORPION

Voi în perioada următoare trebuie să mai iertați și să acceptați că în viață, din punct de vedere amoros, mai și pierzi și că nu poți să ai control 100% asupra relațiilor și să accepți că și tu la rândul tău poate ai greșit. Te vei simți mult mai bine. Grijă mare în perioada următoare la relațiile indisponibile. Nu vă băgați că vor durea rău. 

Horoscop SĂGETĂTOR

Venus intră în casa a unsprezecea. E vis! De ce? Pentru că face opoziția cu Jupiter, guvernatorul vostru și veți fi petrecăreți, veți merge la evenimente, veți vorbi cu oamenii, veți pătrunde în alte grupuri, în alte comunități, veți accesa alte echipe și o să vă placă lucrul ăsta. 

Horoscop CAPRICORN

Venus se mută în casa a zecea. Mulți dintre voi veți primi vești pozitive: că sunteți avansați, promovați, că vi se crește salariul, că vi se oferă un proiect, că sunteți luați în calcul pentru un alt departament. E un moment foarte bun acum. Mai mult, v-aș recomanda să fiți cât mai lingușitori cu șefii, știți vorba aia românească, mai pupincuriști așa. N-o faceți voi de obicei, dar acum o să vă aducă multe rezultate. Oricum, modul în care o faceți nu este deranjant, doar vă duceți și vă dați bine pe lângă șefi. 

Horoscop VĂRSĂTOR

Venus se duce în casa a noua, iar asta înseamnă plimbări. Vă vor fi bune plimbările prin bibliotecă. Când vă gândiți la bibliotecă, puteți să vă gândiți la biblioteca per se, dar o bibliotecă poate să fie și casa voastră, poate să fie și un muzeu, poate să fie și un concert. Trebuie să acumulați informații, dar nu practice, ci abstracte, să vedeți și alte culturi, și alte cutume. Mergeți, călătoriți, plimbați-vă. O să vă placă!

Horoscop PEȘTI

Venus trece în casa a opta. E un moment în care salariile pot crește, poți obține bonusuri, daruri, puteți începe să economisiți banii, începe o perioadă foarte bună pentru asta, mai ales că, țineți cont, Saturn va intra în semnul vostru la anul în martie și nu o să vă mai lase să aruncați cu banii în stânga și în dreapta, ci o să vă pună să fiți foarte chibzuiți și să cheltuiți doar pe ceea ce contează și durează în viață. 

Marte retrograd în Gemeni până în 2023

În perioada 30 octombrie 2022 - 12 ianuarie 2023, Marte va retrograda în semnul Gemenilor.

"Va face mult zgomot pentru nimic! Ne vom da seama cât de mult s-a infiltrat tehnologia în rutina noastră. Energia Gemenilor se referă la comunicare, la multitasking, la disiparea energiei în multiple direcții, idei noi, diversificare, adaptabilitate, progres intelectual, dorința de a fi mereu tineri. Cu ocazia acestei retrogradări, putem discuta din nou și despre reconversia profesională. Sau despre înscrierea la unele cursuri/ateliere/workshop-uri pe care am fi vrut să le facem la un moment dat, însă atunci viața ne-a oferit unele responsabilități”, a explicat astrologul Daniela Simulescu.

Cu Marte retrograd în Gemeni, trebuie să aveți mare grijă dacă vreți să vă luați permisul sau să vă cumpărați mașină.

Cu Marte retrograd în Gemeni, relațiile cu frații și surorile se schimbă. „Pe moment sunt dinamice, după s-ar putea să vă irite mult. Vă înfuriați din nimic pe ei și ei pe voi. Cu Marte retrograd în Gemeni, o vorbă aruncată s-ar putea să provoace un rău mare”, a precizat astrologul DCNews, Daniela Simulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel