EXCLUSIV  Horoscop 27 septembrie: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Un nativ nu este ”șeful șefilor”. Trebuie să învețe să comunice

Sursă foto: Pexels (Pressmaster)
Sursă foto: Pexels (Pressmaster)

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Horoscop BALANȚĂ

Vedeți voi, trecutul este bun, dar este bun nu când stăm în el și ne chinuim, așa că ar fi o perioadă nemaipomenită de a accepta în sfârșit niște evenimente și de a nu mai căuta motive, ”de ce s-a întâmplat?” Unele evenimente din viață nu au logică. Ne-am născut cu ele, am trăit cu ele, nu are rost să le despicați acum mai mult decât este cazul. Grijă la intervenții și la analize medicale. 

Horoscop SCORPION

Mercur este în casa a unsprezecea. Astăzi, chiar dacă lucrurile nu se desfășoară așa cum v-ați fi așteptat, ziceți lasă, asta este. Adică nu mai stați supărați nici pe alții, nici pe voi, mergeți mai departe, ceea ce este bine din perspectiva mea. 

Horoscop SĂGETĂTOR

Mercur este în casa a zecea și nu puteți voi să fiți șefii șefilor. Dacă nu sunteți, nu sunteți și ei nu au cum să știe ce e în capul vostru. Adică astăzi trebuie să comunicați cu oamenii ăștia cu autoritate, fie șefi, fie niște oameni din instituții asemenea unor copii. Vă duceți la ei și le ziceți ”nu știu, am nevoie de ajutor, învață-mă” și o să vedeți că oamenii vă vor privi altfel și vor încerca să vă ajute, să vă sprijine.

Horoscop CAPRICORN

Este o zi foarte bună pentru cei care susțin examene, pentru cei care trebuie să învețe lucruri, pentru cei care au prezentări, pentru cei care trebuie să călătorească, chiar dacă Mercur e retrograd pe acolo. Adică vă ajută să găsiți sarea și piperul din evenimente acest trigon. Pluto e în semnul vostru. Știți cum este? Mergi pe drum și simți că poți. Asta trebuie să simțiți voi. Nu contează. Trebuie să ziceți ”pot!” Și pe urmă vedeți când o să revină sentimentul ăsta în viața voastră. 

Horoscop VĂRSĂTOR

Mercur e în casa a opta. Accesul la resursele celorlalți poate să fie, dar poate să nu fie. Resurse nu înseamnă doar bani. Poate că aveți nevoie ca cineva să petreacă timp cu voi, poate că aveți nevoie ca cineva să vă spună o vorbă bună, astăzi aveți putere să cereți acele lucruri și chiar vă invit să o faceți. 

Horoscop PEȘTI

Mercur este în casa a șaptea, se apropie de oprirea retrogradării, mai este și Venus deocamdată acolo, ceea ce înseamnă că discuțiile cu partenerul trebuie să fie cât mai deschise și cât mai pământenești. Nu vorbiți astăzi subiecte abstracte, că nu-și are rostul. Vorbiți dacă a dus cineva gunoiul, cât se plătește administrația, cu cât a mai crescut curentul, dacă ați plătit facturile. Chestii lumești, pentru că dacă sunteți acolo, se realizează o oarecare conexiune diferită între voi. 

Marte retrograd în Gemeni până în 2023

În perioada 30 octombrie 2022 - 12 ianuarie 2023, Marte va retrograda în semnul Gemenilor.

"Va face mult zgomot pentru nimic! Ne vom da seama cât de mult s-a infiltrat tehnologia în rutina noastră. Energia Gemenilor se referă la comunicare, la multitasking, la disiparea energiei în multiple direcții, idei noi, diversificare, adaptabilitate, progres intelectual, dorința de a fi mereu tineri. Cu ocazia acestei retrogradări, putem discuta din nou și despre reconversia profesională. Sau despre înscrierea la unele cursuri/ateliere/workshop-uri pe care am fi vrut să le facem la un moment dat, însă atunci viața ne-a oferit unele responsabilități”, a explicat astrologul Daniela Simulescu.

Cu Marte retrograd în Gemeni, trebuie să aveți mare grijă dacă vreți să vă luați permisul sau să vă cumpărați mașină.

Cu Marte retrograd în Gemeni, relațiile cu frații și surorile se schimbă. „Pe moment sunt dinamice, după s-ar putea să vă irite mult. Vă înfuriați din nimic pe ei și ei pe voi. Cu Marte retrograd în Gemeni, o vorbă aruncată s-ar putea să provoace un rău mare”, a precizat astrologul DCNews, Daniela Simulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel