EXCLUSIV  Horoscop 20 aprilie 2022: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Pierderi financiare pentru o zodie. Mare grijă!

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Ahsanjaya)
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Ahsanjaya)

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.
 

Lilith a intrat în semnul Racului pe 14 aprilie 2022 și va rămâne acolo până pe 8 ianuarie 2023. Lilith se poate interpreta în raport cu Priap, dacă Lilith este independența, Priap este teama și trauma. Arată exact unde tragem cu dinții de ceva ca să nu pierdem, dar din păcate vom pierde, arată teama noastră. Arată o traumă care ne doare, dar de care nu ne putem detașa.

Figura revoluționară a lui Lilith încă menține un efect năucitor asupra noastră și asta probabil din cauza faptului că nu știm foarte multe lucruri despre ea. Lilith, femeia independentă, cunoscută ca fiind un demon al nopții sau prima soție a lui Adam, umple pagini de mitologie cu trecutul său controversat.

BERBEC

Pierderi financiare, dar şi idei despre cum poţi să faci mai mulţi bani. Dacă în ultima lună doar ai vrut, acum trebuie să te gândeşti cum faci bani, cum îi înmulţeşti, cum îi negociezi. Vin multe pierderi şi trebuie să ai ceva pe care să te bazezi.

TAUR

Prinzi aşa un suflu, începi să te pui în valoare. Ai mai multă grijă la cum te îmbraci, cum te prezinţi şi fă mai multă mişcare în această perioadă.

GEMENI

Orice chestie pe care o vei face în următoarea lună te va obosi mai mult decât este cazul. Puţină hibernare nu strică pentru că, peste o lună, vei avea multe de făcut.

RAC

Vrei să ai acces la resursele celorlalţi, vrei să primești bani, vrei să primești timpul lor. Vei avea nevoie de multe lucruri de la alţi oameni, dar trebuie să ceri pentru că altfel nu îţi va da nimeni nimic. Nu mai aştepta!

LEU

Trebuie să vă gândiţi: "unde pot să fiu eu cel mai deştept?". Vezi dacă mai are rost să stai în situaţii care nu îţi priesc. Îndrăzneşte mai mult în următoarea lună.

FECIOARĂ 

Vă aplecaţi spre zona filozofică a vieţii. Trebuie să vă creaţi nişte idealuri în următoarea lună, nişte obiective mai îndrăzneţe, indiferent de vârstă, de educaţie, de capacitatea pe care o aveţi în acest moment. Dacă nu vă stabiliţi nişte idealuri, nici nu veţi avea mai mult.

Previziunile complete pentru toate zodiile, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel