EXCLUSIV  Horoscop 2 septembrie: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care trebuie să fie atentă la prieteni. Nu au aceleași interese

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Creative Vix)
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Creative Vix)

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.
 

Pe 3 septembrie, Mercur din Balanță face o opoziție cu Jupiter din Berbec. Din discuțiile cu ceilalți vom extrage idei promițătoare și noi perspective. Pot apărea și situații în care dreptatea noastră să nu fie și dreptatea celorlalți. Luarea deciziilor va fi un proces mai greoi. 

Pe 4 septembrie, Mercur din Balanță va face un trigon cu Marte din Gemeni. Plimbările în compania persoanelor dragi vor fi tare plăcute. De altfel, astrele chiar ne invită să căutăm orice ocazie pentru a discuta cu ceilalți. Vom avea mai multă încredere în propriile idei. 

Balanță

Contraziceri, negocieri. Ştiţi ce fac astea? Vă împiedică să treceţi la fapte. Nu mai aşteptaţi aprobarea.

Scorpion

Nu aveţi chef. Dacă s-ar găsi cineva să vă facă lucrurile, să nu vă mai dea proiecte, să vă lase să dormiţi, ar fi de vis. Dar dacă veţi vrea doar să dormiţi, vă veţi trezi duminică seara că aveţi atât de multe pe umeri şi că săptămâna viitoare nu vă veţi putea ocupa de lucrurille din prezent pentru că va trebui să le rezolvaţi pe celelalte vechi. 

Săgetător

Prietenii sunt buni, dar vedeţi că ei nu au aceleaşi interese ca voi. Prioritizați, nu trăiţi vieţile altora în acest weekend. Nu vă consumați zilele doar ascultând poveştile altora sau mergând la evenimentele altora. Staţi şi cu voi puţin.

Capricorn

Va trebui să luaţi decizii, de multe ori neplăcute pentru cei din jurul vostru, pentru că le veţi lua în stilul caracteristic, din totpor. Oamenii se vor enerva şi vor trebui să treacă şi la fapte. S-ar putea să fiţi destul de eficienţi în acest weekend.

Vărsător

Nu vă implicaţi în discuţii despre principii, valori, despre cine are dreptate. Plimbaţi-vă, mergeţi în vizite, primiţi vizite, mergeţi la evenimente.

Pești

Partea partenerială devine importantă. Cheltuieli, multă muncă, curăţenie. Aveţi grijă la epuizare! Poate vă odihniţi mai mult în acest weekend.

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel