EXCLUSIV  Horoscop 2 septembrie 2022: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care stă prost cu nervii. Îi sare țandăra, astăzi, din cauza unor vorbe

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Engin Akyurt)
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Engin Akyurt)

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Pe 3 septembrie, Mercur din Balanță face o opoziție cu Jupiter din Berbec. Din discuțiile cu ceilalți vom extrage idei promițătoare și noi perspective. Pot apărea și situații în care dreptatea noastră să nu fie și dreptatea celorlalți. Luarea deciziilor va fi un proces mai greoi. 

Pe 4 septembrie, Mercur din Balanță va face un trigon cu Marte din Gemeni. Plimbările în compania persoanelor dragi vor fi tare plăcute. De altfel, astrele chiar ne invită să căutăm orice ocazie pentru a discuta cu ceilalți. Vom avea mai multă încredere în propriile idei. 

BERBEC

Weekendul ăsta este plin de discuții, de contraziceri. Dialoguri peste dialoguri din care nu înţelegeţi nimic. Problema este că ce se discută acum va fi reluat, la un moment dat. Chiar dacă nu se rezolvă pe moment, nu disperaţi, nu vă supăraţi. Se va rezolva.

TAUR

Trebuie să găsiţi o soluţie în care să împăcaţi şi treburile gospodăreşti, si chestiunile administrative, şi copiii, şi părinții, şi partenerul. Aveţi atât de multe lucruri de făcut şi, la un moment dat, vine cineva şi vă spune "puteai să faci aşa". V[ sare ţandăra.

GEMENI

Când credeaţi că puteţi pleca şi voi undeva, vă treziţi ca nu mai puteţi din cauza copiilor. Cei care nu aveţi copii să nu ieşiţi din casă doar de dragul a ieşi din casă, că vă invită un prieten undeva..

RAC

Vă ţine ceva pe loc. În sinea voastră consideraţi că faceţi ce e mai bine, dar parcă familia nu vede, nu simte şi vă dezaproba. Nu vreţi voi să faceţi mai multe pentru voi şi nu pentru alţii?

LEU

Foarte multe cheltuieli. În afară de asta, vor fi multe drumuri şi poate că unii nici nu vă așteptați.

FECIOARĂ 

Dacă mergeţi la cumpărături, zilele astea, să aveţi tot timpu lun buget de risc, un procent din bugetul iniţial, să fiţi pregătiţi pentru absolut orice.

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel