EXCLUSIV  Horoscop 16 august: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Daniela Simulescu: ”S-ar putea ca dreptatea ta să fie diferită de a celorlalți”

Sursă foto: Pexels (Ketut Subiyanto)
Sursă foto: Pexels (Ketut Subiyanto)

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Horoscop BALANȚĂ

Intuiția este foarte funcțională astăzi, sau, dacă vrei trecutul, care îți sugerează o nostalgie, niște amintiri vin cu anumite ghionturi. Vin niște amintiri, niște nostalgii și de acolo să ai o mulțime de idei. 

Horoscop SCORPION

Tu astăzi la serviciu nu trebuie să te blochezi, trebuie să privești în perspectivă permanent. ”Ok, mă pune să fac asta, eu mă supăr că șeful mă pune să fac asta, dar oare ce o să îmi aducă proiectul respectiv, o să cunosc oameni, o să văd lucrurile altfel?” Și poate așa vă dați seama că aveți și alte abilități, aveți și alte calități, abilități. Astăzi trebuie să privești în perspectivă, nu aici și acum. 

Horoscop SĂGETĂTOR

Discuțiile cu șefii pot fi destul de provocatoare, însă, în același timp, te pot ajuta să îți eficientizezi modul de lucru. Poate șeful a observat că tu petreci mult timp cu un anumit proiect și ăla nu e atât de important și îți atrage atenția. Decât să pierzi mult timp acolo, mai bine investești aici și aici o să vezi că o să fii mai bine.

Horoscop CAPRICORN

Totul este despre a-ți folosi principiile și valorile, dar atenție, că dacă insiști prea mult pe ce consideri tu că este corect și drept, s-ar putea să creezi o barieră între tine și ceilalți. Lasă-i și pe ceilalți să spună ce consideră ei că este corect, că s-ar putea ca dreptatea ta să fie diferită de a celorlalți. 

Horoscop VĂRSĂTOR

Mercur este în casa a opta. În unele discuții, oricât de mult te-ai implica, oricât de mult ți-ai dori să fii prezent, nu îți iese. Asta este una dintre acele zile în care nu te aude nimeni, în care vorbești cu pereții. Nu trebuie să iei personal lucrurile acestea, ci că oamenii au alte obiective, alte priorități azi. 

Horoscop PEȘTI

Mercur este în casa a șaptea. E o zi foarte bună ca să îți consulți partenerul pentru absolut orice problemă, inclusiv ce pâine să cumpărați acasă, dacă plătiți curentul sau ce cumpărați nou pentru casă. E nevoie să discuți, pentru că discuția aceea are doar beneficii pentru tine. 

Primul horoscop pentru anul 2023

Astrologul Daniela Simulescu punctează felul în care debutează anul, mișcările planetei acțiunii, Marte, cum anume ne va afecta trecerea lui Jupiter în Taur, dar și retrogradarea lui Venus de vara viitoare. Să nu uităm nici de Saturn, care cu siguranță va muta anumite sfere de influență în viețile noastre, ale tuturor. 

Horoscop Berbec/ Ascendent în Berbec 2023

Dacă la începutul lui 2022, te sfătuiam să faci un pas în spate, de data aceasta nu mai este cazul! La începutul lui 2023, te invit să faci un pas către schimbare, oricare ar fi el cât de mic. Și nu contează în ce direcție. Pot fi chiar mai multe! 2023 debutează cu Marte, guvernatorul tău, în mișcare retrogradă. Și va fi așa până pe 12 ianuarie, dar va avea efecte până pe 25 martie. Dar am o veste bună. Marte, fie retrograd fie direct, va face un aspect armonios cu Jupiter, Marele Benefic. Cu alte cuvinte, îți trebuie doar o idee, un gând sau o discuție să pui lucrurile în mișcare. 

Horoscop Taur/ Ascendent în Taur 2023

Pentru tine, începutul lui 2023 nu este deloc ușor. Este chiar foarte intens. Conjuncția Venus-Pluto te poate împinge către evenimente radicale, încă din primele zile ale noului an. Vei fi preocupat de următorul pas în permanență. Poate alegi să pleci sau să te întorci în țară, să te muți sau să pleci într-o călătorie, la propriu și la figurat, pentru dezvoltarea personală. Marte va în casa banilor până pe 25 martie, timp suficient să dai din coate pentru a găsi resursele necesare. Nu este cazul să te plângi de cheltuielile din primele trei luni ale anului. Vezi continuarea articolului și horoscopul anului 2023 AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel