Horoscop 15 august: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Bugetul unui nativ este amenințat de aceste zile

Sursă foto: Pexels (Lukas)
Sursă foto: Pexels (Lukas)

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Horoscop BALANȚĂ

Uitându-mă, așa, la ziua de astăzi, e foarte importantă din punct de vedere relațional, pe lângă cele 8 ore de la muncă, pe lângă cumpărături, pe lângă facturi de plătit și alte chestii, nu ar strica să ai niște discuții cu partenerul, să mergeți amândoi la cumpărături sau să faceți un plan. E foarte important să faci ceva cu persoana iubită astăzi. 

Horoscop SCORPION

Marte se pregătește să iasă din casa a șaptea, așa că te-aș invita să nu faci nimic pe ultima sută de metri, să nu zici niște vorbe dure, brute, radicale persoanei iubite. Dacă simți tu că nu face el un pas, nu face nici tu, că s-ar putea să provoci niște vulcani, care vor erupe și pe care nu vei mai putea să îi controlezi pe urmă. Ai mare grijă la negocierea cu persoana iubită sau la cum o înțepi tu. 

Horoscop SĂGETĂTOR

Îți priesc evenimentele foarte mult, mai ales pe plan profesional. Mercur face, deocamdată, un trigon cu Uranus și te ajută, la sfârșitul săptămânii o să facă opoziție cu Neptun, aia nu îți priește. Încearcă de astăzi să te faci disponibil. Dacă șeful întreabă cine vrea să facă ceva, tu cu două mâini să fii sus. Nu contează dacă se concretizează sau nu, dacă ai deja prea multe proiecte, tu ridică mâna, că nu înseamnă că te vei ocupa neapărat. Trebuie să fii văzut că ești proactiv. 

Horoscop CAPRICORN

Vedeți că sunt niște zile care vă amenință bugetul, cel propriu, dar și pe cel la comun. Sunt niște cheltuieli destul de puternice și poate la unii dintre voi frica de a pierde bani sau poate niște negocieri la serviciu de care nu știți și de la care voi aveți așteptări, poate la un salariu mai mare, la un bonus, la o primă sau la altceva nu prea vor fi. E o zi foarte bună să faceți chestii prin casă. 

Horoscop VĂRSĂTOR

Este o zi foarte bună pe plan relațional. V-ar prii foarte mult să discutați despre subiectele care vă apasă de ceva timp, cele pline de disconfort, cele care vă scot rău de tot din sărite, pentru că partenerul o să vadă cu totul și cu totul cu alți ochi și mai ales că Marte se pregătește să intre în casa a cincea, unde o să vă face mai iubitori, mai romantici și deodată o să apară o transformare. Nu neglijați partenerul și nu fiți indiferenți azi. 

Horoscop PEȘTI

Muncă! Chiar dacă nu vă duceți la serviciu astăzi și aveți o zi liberă, de exemplu, că ziua asta este liberă pentru unii, o să mergeți la cumpărături, o să vă duceți cu copii nu știu unde, o să faceți curățenie, o să discutați cu familia, o să fie foarte multă muncă. Ține foarte mult de modul în care discutați cu celălalt, pentru că Mercur se apropie de un trigon cu Uranus și Mercur este în casa a șaptea, așa că nu ar strica ca înainte să faceți o cheltuială să întrebați. Chiar  dacă răspunsul nu vă convine, o să discutați, o să comunicați, o să vorbiți. 

Astăzi, 15 august, ”Marte face un trigon cu Pluto. Înainte de a părăsi semnul Taurului, planeta acțiunii se asigură încă o dată că a lăsat urme serioase după 5 iulie, mai ales în ceea ce privește pragmatismul. Pentru că cele mai recente vești au fost în mare parte despre deciziile financiare, luate atât la nivel național, cât și mondial. Pluto nu vrea decât să adauge greutate acestora. 

Genul acesta de aspect aduce determinare, pasiune și chef de a reuși. Dar în propriul ritm, mai ales pentru cei cu marcaj de pământ în astrogramă” arată Astrosens. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel