EXCLUSIV  Horoscop 1 septembrie 2022: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Evenimente neplăcute în familie pentru o zodie. Încearcă să treci peste!

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Ivan Samkov)
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Ivan Samkov)

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Pe 1 septembrie avem un sextil între Marte din Gemeni și Jupiter din Berbec. Este genul acela de aspect care îți dă și încredere și dorința de a munci. Vorbele vor fi întotdeauna urmate de fapte și acțiuni. Ai șanse mai mari de a rezolva o problemă veche pentru că acum nu o vei mai vedea atât de grea. Va crește și nivelul competitivității. 

Pe 3 septembrie, Mercur din Balanță face o opoziție cu Jupiter din Berbec. Din discuțiile cu ceilalți vom extrage idei promițătoare și noi perspective. Pot apărea și situații în care dreptatea noastră să nu fie și dreptatea celorlalți. Luarea deciziilor va fi un proces mai greoi. 

Pe 4 septembrie, Mercur din Balanță va face un trigon cu Marte din Gemeni. Plimbările în compania persoanelor dragi vor fi tare plăcute. De altfel, astrele chiar ne invită să căutăm orice ocazie pentru a discuta cu ceilalți. Vom avea mai multă încredere în propriile idei. 

BERBEC

Vis! Ar trebui să planifici o călătorie, să te înscrii la un curs. Astăzi trebuie să fii în mişcare. Dacă nu se întâmplă nimic bun, să nu dai vina pe nimeni.

TAUR

Poţi să mai corectezi pe parte financiară. Nu te agita, nu te speria. Ai aşteptat să faci o cheltuială. Fă-o! Cumpără-ţi ceva ce nu ai fi putut altădată să îţi cumperi sau nu ai fost lăsat.

GEMENI

Bucură-te de viaţă indiferent de ce se întâmplă. Că în familie sunt evenimente neplăcute, asta este. Bucură-te de tine! Ai nevoie să manifeşti, să te gândeşti la ce îţi doreşti, la care este următorul pas.

RAC

Un aspect bun profesional pe care nu îl poţi controla. Nu te raporta doar la ce este vizibil. Important este că eşti angrenat, că oamenii ţin cont de părerea ta. Nu trebuie să demonstrezi nimic astăzi.

LEU

Aveţi influenţă asupra celorlalţi, îi  convingeţi de ceea ce ştiţi, vindeți foarte bine.

FECIOARĂ 

Profesional şi financiar este totul minunat. Este o zi bună de negociat. Fiţi deschişi, lăsaţi lucrurile să vină, nu le forţaţi

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel