EXCLUSIV  Horoscop, miercuri, 10 august 2022

Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu, astrolog DCNews

Horoscop zilnic. Ne apropiem de Luna Plină din Vărsător. 

Venus se rupe de opoziția cu Pluto și se pregătește de tranzitul prin Leu. De asemenea, ne apropiem de Luna Plină din Vărsător, care va fi în conjuncție cu Saturn. Este posibil să asistăm la tot felul de blocaje sau să ne implicăm în situații destul de frustrante. Nu uitați că Marte se află pentru ultimele sale zile în Taur. 

Berbec

Trebuie să ai în vedere mai întâi nevoile și dorințele tale. Nu este ziua potrivită în care să le faci pe plac altora. Chiar dacă ai ceva de obținut. 

Taur

Cum Venus se pregătește de schimbare, s-ar putea să te simți prins între ciocan și nicovală. Dai de dileme oriunde te-ai duce. 

Gemeni

Astrele te invită să acorzi mai multă atenție situației financiare. S-ar putea să se fi produs unele cheltuieli inutile.

Rac

Venus va ieși din semnul tău. Poți profita prin a te ocupa mai mult de propria plăcere. Prin a fi mai atent la modul în care te îmbraci. 

Leu

Resimți următoarea Lună Plină încă de astăzi. Vor exista multe tensiuni în sectorul relațional, unele pe care chiar nu le poți evita. 

Fecioară

S-ar putea să te răzgândești cu privire la unele planuri pentru viitorul apropiat. Nu este cazul să ții cont de sfaturile altora. 

Balanță

Te zbați prea mult pentru a găsi un echilibru între carieră și viață personală. Lucrurile ar trebui să fie mult mai simple. 

Scorpion

Ce nu ți se pare firesc din punct de vedere profesional ar trebui evitat. Compromisurile sunt bune câteodată, dar nu astăzi. 

Săgetător

Cantitatea de informații cu care te vei confrunta este uriașă. Va trebui să înveți să faci o sinteză și să explici pe înțelesul tuturor. 

Capricorn

Partenerul vrea multe, dar tu nu îi poți oferi luna de pe cer. Încearcă să îi explici că ai nevoie să fie mai rezonabil în perioadele instabile. 

Vărsător

S-ar putea să devii mai apropiat de unul dintre colegi. Dar asta nu înseamnă că trebuie să îi dezvălui părți importante din viața personală. 

Pești

Așteptările celorlalți de la tine sunt ridicole. Iar tu nu ai timp și chef să le faci deloc pe plac, așa că vei fi destul de evitant, atât acasă, cât și la serviciu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel