Helvetansa a adus maestrul orologer Armin Strom la București

tourbillon
tourbillon

Compania Helvetansa a lansat, joi seară, la București, manufactura elvețiană Armin Strom, care produce doar 500 de ceasuri pe an.

Potrivit zf.ro, compania elveţiană de ceasuri Armin Strom vrea să vândă în România cel puţin 6 modele cu preţuri cuprinse între 10.000 şI 20.000 de euro, dorind ca până la sfârşitul verii să introducă pe piaţă şI un ceas tourbillon ce costă 70.000 de euro.

Prestigioasa casă de manufactură a fost adusă în București de importatorul Helvetansa. Ceasurile Armin Strom sunt manufacturate atât pentru cunoscători și iubitori de ceasuri, cât și pentru cei interesați de exclusivitate în orologeria de lux.

Începând cu 2009, toate mecanismele ce construiesc un ceas Armin Strom, sunt produse in-house. Acum Armin Strom produce în jur de 500 de ceasuri cu preţuri cuprinse între 10.000 de euro şI aproximativ 100.000 de euro pentru modelele tourbillon.

La Basel brandul a prezentat, în 2013, o nouă linie de ceasuri tourbillon, Armin Strom Gravity, cu mecanism automatic şI microrotor, în culori inspirate din cele patru elemente Apă, Foc, Aer şI Pământ şI realizate în ediţie limitată de doar 50 de piese. Colecţia prezentată la Basel a fost déjà sold out, conform spuselor reprezentanţilor companiei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel