Grindeanu îi răspunde lui Neacșu. Adevărata lovitură pentru Dragnea, de la Toader

Vladimir Neagu / 18 mai 2017 / 12:47 Salveaza PDF Comentarii

Toni Neacșu, avocatul Bombonicăi Prodana, fostă Dragnea, acuzată în același dosar cu președintele PSD, a aflat din presă că Guvernul Grindeanu a cerut CCR să respingă ca inadmisibilă excepţia de neconstituţionalitate ridicată de el. 

Sorin Grindeanu a explicat că Ministerul Justiției a elaborat punctul de vedere, pe care el, procedural, l-a semnat: ”Procedural, toate punctele de vedere pe care Guvernul le trimite către Curtea Constituţională, pot să spun că semnez zeci, dacă nu sute, săptămânal, de asemenea puncte de vedere. Procedural, lucrurile stau în felul acesta: Ministerul Justiţiei are un departament special care se ocupă cu aceste sesizări nepersonificate şi care dau, atunci când se solicită din partea CCR, dau un punct de vedere al Ministerului Justiţiei pe care îl înaintează, prin adresă către Guvern, iar procedural, pleacă sub semnătura prim-ministrului. Specialiştii din departamentul respectiv, care nu are legătură cu persoana X, Y, au făcut acest punct de vedere pe care Guvernul l-a înaintat către Curtea Constituţională. V-am asigurat de la început că nu vreau să interferez în ceea ce înseamnă muncă pe care specialiştii o fac. Tot timpul s-a respectat această procedură”. 

Tudorel Toader a declarat că punctul de vedere asumat de Guvern privind excepţia de neconstituţionalitate invocată de fosta soţie a lui Dragnea, Bombonica Prodana, la pragul abuzului în serviciu, a fost întocmit de către Ministerul Justiţiei şi nu crede că l-a supărat pe liderul PSD, Liviu Dragnea, cu această poziţie.

[citeste si]

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28