Google anunţă schimbări majore. Ce urmează să se întâmple în 180 de țări, începând de azi

Foto: Freepik
Foto: Freepik

Google vine cu schimbări majore pentru utilizatorii din 180 de ţări.

Google a lansat astăzi, 11 mai, chatbot-ul care folosește inteligența artificială generativă Bard pentru 180 țări, în engleză. Primele informații arată că, în curând, tehnologia va fi integrată mai multor platforme, inclusiv căutării online, informează economedia.ro. Google susține că produsele sunt mult mai utile prin IA generative.

Google lansează chatbot-ul Bard

Chatbot-ul Bard este disponibil începând de astăzi, 11 mai, pentru 180 țări, în limba engleză. Chatbot-ul este cel care folosește inteligența artificială generativă. Mai mult decât atât, Google a anunțat că are de gând să implementeze tehnologia menționată pentru mai multe platforme, inclusiv pentru căutările online.

Din acest punct de vedere, Sundar Pichai a relatat că, de 7 ani, Google este o întreprindere a inteligenței artificiale. CEO-ul grupului californian a completat că produsele devin radical mai utile cu ajutorul inteligenței artificiale. „De şapte ani suntem, înainte de toate, o întreprindere a inteligenţei artificiale şi suntem la o cotitură”, declară Sundar Pichai.

Interfața ChatGPT, concepută de către start-upul californian OpenAI şi finanțată de Microsoft, a fost lansată în noiembrie anul trecut.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel