Ginecolog de la Maternitatea Bucur, reținut pentru luare de mită

arestat
arestat

Un medic de la Maternitatea Bucur din Capitală a fost reţinut, după ce a fost prins în flagrant luând mită. Medicul are o vechime de 30 de ani în spital.

Potrivit Parchetului Tribunalului Bucureşti, un medic de  la Maternitatea Bucur a fost reţinut, după ce a fost prins luând mită, a declarat, vineri, pentru Mediafax purtătorul de cuvânt al Parchetului Capitalei, Cristina Radu. Procurorii au emis pe numele medicului ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, în prezent acesta fiind reaudiat.

Managerului Spitalului "Sfântul Ioan" i s-a spus că există o sesizare potrivit căreia familia unei gravide i-ar fi dat lui Mircea Conea 300 de lei pentru o cezariană, iar acesta ar fi venit în salon şi i-ar fi aruncat pe jos, spunând că pentru un avort preţul este de 700 de lei.

 Medicul va fi dus, vineri, la Tribunalul Bucureşti, cu propunere de arestare preventivă pentru luare de mită.  Directorul Spitalului "Sfântul Ioan", de care aparţine Maternitatea Bucur, Alexandu Ciocâlteu, a declarat că este vorba de medicul Mircea Conea.

 Mircea Conea lucrează de 30 de ani în spital, are actele depuse pentru pensionare şi are o suferinţă hepatică foarte gravă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel