Gest fabulos făcut de Tăriceanu și Tudy pentru tineri

   

Văd că ”fabulos” este la modă. Se mai poartă ”nucleara” și ”cutremur”, dar nu merge pentru acest subiect.  Puteam să pun ”frumos” ca să descriu ce au făcut cei doi, dar fabulos chiar e potrivit, în cazul Tăriceanu-Tudy. E un  gest măreț, cu impact, care poate schimba lucrurile în viitor. Din cauza succesiunii rapide a  evenimentelor, gestul a trecut neobservat, sau mai bine spus, neînțeles, de aceea cred că ar fi bine să-l reamintim în acest weekend.


Sacrificând procente electorale,  Tăriceanu și Tudy  au  făcut ceva ce statul român nu este în stare să facă. La școală nu se predă  și, oricum, copiii nu învață, vezi rezultatele la Bac. Campanii pe rețelele sociale, postere, testimoniale ale unor vedete nu are cine finanța.

Așa că Tăriceanu a sacrificat niște procente, iar Tudy a ieșit din anonimatul confortabil al Consiliului General, pentru a da o lecție valoroasă tinerilor. Cum te distrug, pe viață, cinci minute frecate aiurea, în viața virtuală.

Degeaba le spuneai de o sută de ori puștanilor să nu posteze imagini ”tari” pe Internet, că li se pare cool, astăzi, dar mâine o să le ardă obrajii de rușine. Degeaba îi avertizezi asupra riscului de a face schimb de intimități cu iubita, pe net, degeaba le spuneai că la prima ceartă, pornește share-ul.

Acum au un exemplu viu a ceea ce se poate întâmpla. Occidentalii cheltuie milioane pentru campanii de acest gen. Tăriceanu și Tudy au făcut-o gratis.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel