Francezul Herve Renard, noul selecţioner al Arabiei Saudite

Francezul Herve Renard, care a demisionat din postul de selecţioner al Marocului, la două săptămâni după eliminarea surprinzătoare de la CAN 2019, a fost numit la conducerea tehnică a reprezentativei de fotbal a Arabiei Saudite, informează AFP.

"Fericit să încep o nouă aventură în Arabia Saudită, pe un nou continent", a scris Herve Renard pe contul său de Twitter, făcând aluzie la perioadele petrecute în Franţa (Sochaux, Lille) şi în Africa (Zambia, Cote d'Ivoire, Maroc...).

Federaţia de fotbal din Arabia Saudită a confirmat informaţia, preşedintele său Yasser Al-Misehal afirmând că "alegerea s-a făcut pentru un nume mare, capabil să aducă un plus fotbalului saudit".

În vârstă de 50 ani, Herve Renard a sosit în Maroc în 2016 şi a demisionat pe 21 iulie. Spre surpriza generală, echipa Marocului, finalista Cupei Africii pe Naţiuni în 2004 şi sfertfinalistă la ediţia trecută, a fost eliminată pe 5 iulie în optimile de finală, cu 4-1 la loviturile de departajare, de naţionala Beninului, debutantă la această competiţie, care a încheiat meciul cu un om mai puţin.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel