”Frăția Hoților”, film de debut EXCEPȚIONAL. Gerard Butler și 50 Cent, înfruntare

Frăția Hoților, Gerard Butler
Frăția Hoților, Gerard Butler

Încep prin a spune că ”Frăția Hoților” este un film foarte bun, unul dintre cele mai bune filme pe care le-am văzut chiar în ultimul an. Trailerul filmului vă dă frâu liber imaginației, dar nimic din ce v-ați putea imagina nu va corespunde cu realitatea filmului. 

Interesant este că ”Frăția Hoților” este un film care îmbină perfect acțiunea cu misterul. În ultima secvență a filmului, veți afla adevărul, deși acesta pare evident încă de la începutul acestuia. Doar pare! Și unde mai pui că este un film de debut. 

Dacă vă place misterul, sigur veți fi impresionați de acest film. Nu este un mister clasic, creat de pauze, sentimente, trăiri. Ci o acțiune cu mister. Deznodământul vă va anula toate scenariile. 

Deși nu sunt o persoană care să se priceapă la sunete, efecte speciale, vă pot spune că am remarcat sunetul excepțional și muzica foarte bună. 

Și dacă nu ar fi fost de ajuns, Gerard Butler a jucat remarcabil. 

Vă las trailerul, dar important e să mergeți la film, nu are cum să nu vă placă chiar dacă, poate, în general, nu sunteți pasionați de filmele cu împușcături. 

Acțiunea filmului are loc în Los Angeles, orașul cu cele mai multe jafuri de bănci din lume. Departamentul de Poliție are o misiune care implică onoarea și siguranța. Se confruntă cu o bandă de infractori care plănuiesc un jaf ce pare imposibil: asupra Băncii Rezervei Federale. Polițiștii sunt de elită în branșa lor, la fel și infractorii. Personajele sunt complexe, iar diferența dintre bine și rău este bine estompată. 

Așa cum scriam, filmul, care este foarte bun, este debutul regizoral al scenaristului şi producătorului Christian Gudegast (Cod Roşu la Londra). Scenariul original este bazat pe o poveste scrisă de Gudegast şi Paul Scheuring (Prison Break: The Final Break). Director de imagine: Terry Stacey (Câinele, Adevăratul meu Prieten, Elvis şi Nixon). Scenograf: Kara Lindstrom (Lila şi Eve, Crush). Designer de costume: Terry Anderson (Jane: Lupta pentru Supravieţuire, Urma Scapă Turma). Montajul este semnat de editorul nominalizat la Premiile Oscar Joel Cox (O Fată de Milioane, Lunetistul American). Muzica îi aparține compozitorului Cliff Martinez (The Foreigner, Demonul de Neon).

Din distribuție fac parte: Gerard Butler, Jordan Bridges, Pablo Schreiber, Evan Jones, Dawn Olivieri O'Shea Jackson Jr., 50 Cent, Cooper Andrews, Sonya Balmores, Eric Braeden, Brian Van Holt, Maurice Compte, Lewis Tan, Meadow Williams, Michael Papajohn, Oleg Taktarov.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel