Fotbal: Ciobotariu (FC Botoşani) - Ne dorim foarte mult să câştigăm acest meci al orgoliilor, cu Gaz Metan

Antrenorul echipei de fotbal FC Botoşani, Liviu Ciobotariu, vrea ca formaţia pe care o pregăteşte să obţină victoria în partida de sâmbătă contra echipei Gaz Metan Mediaş.

El a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că jocul contra grupării din Mediaş este unul al orgoliilor, dar speră ca jucătorii să fie pregătiţi atât fizic, cât şi mental pentru acest joc.

'Ne aşteaptă un joc greu, pentru că întâlnim echipa care este pe primul loc în play-out, Gaz Metan Mediaş, o echipă cu jucători buni. Nu este întâmplător că se află pe prima poziţie. Pentru noi este foarte important să reuşim să ne revenim în primul rând din punct de vedere fizic, pentru că am avut o deplasare grea la Călăraşi. Este adevărat că şi ei au jucat în acelaşi timp cu noi. (...) Este un meci al orgoliilor. Ne dorim foarte mult să câştigăm acest meci, pentru că în două partide pe care le-am jucat cu ei nu am reuşit decât un egal acasă, dar eu cred că suntem pe un drum bun în ceea ce priveşte jocul nostru. Vrem să avem continuitate în jocul pe care îl vom avea contra Mediaşului. În ultimele trei-patru partide am făcut jocuri bune, am avut rezultate şi vrem să avem continuitate', a afirmat Ciobotariu.

Partida dintre FC Botoşani şi Gaz Metan Mediaş este programată sâmbătă, de la ora 17:00, pe Stadionul Municipal din Botoşani. Înaintea acestui joc, FC Botoşani ocupă poziţia a treia a clasamentului din play-out, cu 32 de puncte, cu şapte mai puţin decât Gaz Metan, care este lider.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel