''Fire and Fury'', cartea despre Trump, scenariu TV

''Fire and Fury'', cu dezvăluiri incendiare despre primul an la Casa Albă al preşedintelui Donald Trump, va fi adaptată pentru televiziune.

Fire and Fury, controversata carte semnată de jurnalistul Michael Wolff, plină de dezvăluiri incendiare despre primul an la Casa Albă al preşedintelui Donald Trump, va fi adaptată pentru televiziune, potrivit informaţiilor apărute miercuri în publicaţiile de la Hollywood, informează Reuters.

Compania hollywoodiană Endeavor Content a cumpărat drepturile bestseller-ului şi intenţionează să-l transforme într-un serial de televiziune, au relatat publicaţiile Variety şi Hollywood Reporter. Wolff va fi producătorul executiv al serialului, care va fi apoi distribuit mai multor canale.

Nu au fost dezvăluite încă detalii despre distribuţie sau data de lansate, dar anunţul a lansat deja speculaţii referitoare la interpreţii personajelor principale de la Casa Albă.

Fire and Fury descrie atmosfera haotică de la Casa Albă în primul an de mandat al lui Trump şi are la bază interviuri ample, printre alţii, cu fostul consilier al preşedintelui, Steve Bannon. Potrivit NPD BookScan, volumul s-a vândut în peste 28.000 de exemplare în Statele Unite în prima săptămână de la lansare.

Publicată la 5 ianuarie, cartea îl caracterizează pe Trump ca instabil şi nepregătit pentru preşedinţie. Răspunsul lui Trump, postat pe Twitter, a fost că Wolff est un ratat care inventează poveşti ca să-şi vândă cartea plictisitoare şi mincinoasă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel