Fight Club în Liga 1. Silvian Cristescu (CSU Craiova) a sărit la bătaie cu rezervele de la FC Botoșani / Video

Fight Club în Liga 1. Silvian Cristescu (CSU Craiova) a sarit la bataie cu rezervele de la FC Botoșani / Captură Video 
YouTube Telekom Sport Romania
Fight Club în Liga 1. Silvian Cristescu (CSU Craiova) a sarit la bataie cu rezervele de la FC Botoșani / Captură Video YouTube Telekom Sport Romania

Incidente în tribunele de pe Stadionul 'Ion Oblemenco'. Silvian Cristescu, fost jucător al Craiovei, a sărit la bătaie în tribune cu staff-ul și rezervele de la FC Botoșani.

Schimbul de replici dintre Silvian Cristescu și staff-ul celor de la Botoșani s-a lăsat cu îmbrânceli și înjurături ca la ușa cortului.

VIDEO:

Universitatea Craiova a fost învinsă de FC Botoşani cu scorul de 3-2 (2-1), duminică seara, pe teren propriu, într-un meci din etapa a şaptea a fazei play-off a Ligii I de fotbal.

FC Botoşani a obţinut prima sa victorie în deplasare cu Universitatea, la capătul unui meci tensionat, pe teren şi în afara lui, şi cu numeroase durităţi. Oaspeţii au deschis scorul prin Mahmoud Al-Mawas (9), dintr-o poziţie suspectă de ofsaid, dar Universitatea e egalat prin Dan Nistor (25 - penalty), în urma unui fault comis asupra lui Ştefan Baiaram.

Fiecare echipă a pierdut câte un jucător, eliminat pentru al doilea cartonaş galben, Alexandru Ţigănaşu (FC Botoşani) şi Bogdan Vătăjelu (U Craiova), dar oaspeţii au intrat la pauză în avantaj, Andrei Chindriş marcând cu capul (45), la lovitura liberă executată de Jonathan Rodriguez, în urma intervenţiei lui Vătăjelu.

Universitatea a egalat după pauză, prin Andrei Ivan (57), dar după eliminarea căpitanului Nicuşor Bancu (83), oaspeţii au profitat de superioritatea numerică şi au înscris golul victoriei prin albanezul Enriko Papa (87). Universitatea este la a treia înfrângere consecutivă o premieră în acest sezon.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel