FC Botoşani - FC Voluntari, rezultat în Liga 1

FC Botoşani a disputat partida cu FC Voluntari, luni, pe Stadionul Municipal.

FC Botoşani a învins-o acasă pe FC Voluntari cu scorul de 1-0 (1-0), într-un meci disputat luni în etapa a 23-a a Ligii I de fotbal. Meciul, de un nivel modest, mai bun în ultimul sfert de oră, a fost decis de golul marcat de Mihai Roman II cu o spectaculoasă lovitură de cap, la ultima fază a primei reprize, în minutul 45+1. Roman a fost atent după ce Fabbrini reluase greşit din foarfecă. Roman fusese la un pas de deschiderea scorului în min. 35.

FC Voluntari a fost aproape de gol prin Deac în min. 78. Tudorie a avut şi el două ocazii importante pentru oaspeţi. În prima jumătate a sezonului regulat cele două echipe au remizat, 1-1. În etapa precedentă, FC Botoşani a învins o altă codaşă, Concordia Chiajna, tot cu 1-0. FC Botoşani, antrenată de Liviu Ciobotariu, locul 7, cu 32 de puncte, este la un singur punct de locul 6, ultimul care duce în play-off. Formaţia pregătită de Cristiano Bergodi rămâne pe locul 14, ultimul, cu 16 puncte.

FC Botoşani - FC Voluntari 1-0 (1-0), Stadion Municipal

A marcat: Mihai Roman II (45+1)

Arbitru: George Rădulescu (Bucureşti); arbitri asistenţi: Marius Cristian Marchidanu (Brăila), Mihai Marius Marica (Bistriţa); arbitru de rezervă: Adrian Viorel Cojocaru (Galaţi)

Observatori: Liviu Ciubotariu (Galaţi) - CCA, Ioan Mironaş (Piatra Neamţ) - LPF.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel