”Falsificarea istoriei nu poate ascunde un adevăr dureros”. Ce nu spun Merkel și Macron

Angela Merkel - Emmanuel Macron
Angela Merkel - Emmanuel Macron

Deși jocul geo-politic Uniunii Europene este departe de a asigura stabilitate și prosperitate tuturor țărilor din continentul european, cele din Vestul Balcanilor fiind cele mai vitregite de către dictatul franco-german, iată că la Berlin, Merkel și Macron au chemat la ordine liderii balcanici.

Evenimentul a fost prezentat de către mass-media obedientă binomului european ca fiind un eveniment istoric, prin care se încearcă revitalizarea relațiilor dintre Serbia și Kosovo. În realitate, excluderea SUA de la summit propune o versiune istorică puțin flatantă celor doi leaderi, unuia căruia i-au ars catedrala din Paris și altuia căruia i se cântă deja Oda Bucuriei, de fericire că pleacă. Merkel și Macron doresc, după eșecurile succesive de a domina politica europeană, să își impună din nou punctul de vedere abisal asupra Serbiei. Desigur că de aproape doi ani de zile, utilizând și micii foști ca Ponta sau Renzi, cei doi leaderi maximus ai Europei au încercat să impună umilirea permanentă a Serbiei, pentru a crea cadrul de ridicare a unui stat mafiotic și eșuat cum este Kosovo. Având în față alegerile europene, ca test al propriei lor prostiri ideologice, privind la rezultatul sclipitor prin dezastrul absolut produs în Balcani cei doi europeni au primit micii subordonați la Berlin. Realitatea este că atât Kosovo cât și Bosnia Herzegovina sunt două state eșuate politic, economic și social. Ambele state sunt simple fiefuri mafiotizate conduse de leaderi locali corupți (sprijiniți de către una din capitalele binomului european) sau dominate de către baroni ai războaielor care a decimat fosta Yugoslavie. Nici una dintre aceste entități nu este capabilă să supraviețuiască o zi măcar fără sprijinul ocult al serviciilor de informații din Franța sau Germania, aceste două state fiind sponsorii atît al campaniilor mediatice ciclice și virulente orchestrate împotriva Serbiei cât și nete exportatoare de insecuritate zonală pentru vecinii stabili ca Albania, Macedonia sau Italia.

Așadar Berlinul, sub drapelul dictatului mediatic și al limbajului de lemn arhicunoscut a decis să oblige Serbia să se supună imperativului economic de a subvenționa entitatea semi-inexistentă Kosovo, dominată de către foștii traficanți de arme albanezi, bine apărați de pașapoarte germane. Pentru a da un semnal de echilibru, Bosnia a devenit un fel de fief francez, dar fără panașul aroganței pariziene (nici nu au cum căci acolo vorbim de un stat eminamente traficant de carne vie și droguri). La Berlin, fără prezența americană, Macron a încercat să explice ca Balcanii de Vest sunt o afacere eminamente europeană. Deci SUA nu au ce căuta la summit, mai ales că actuala administrație Trump nu consideră Berlinul ca fiind un partener loial. La auzul cuvintelor macroniene, de la Moscova s-a auzit un hohot de râs homeric, având în vedere faptul că duduia Europa nu prea știe pe unde îi sunt granițele. Balcanii de Vest nu pot fi o afacere eminamente europeană pentru simplul motiv că dezmembrarea Yugoslaviei s-a făcut cu aportul decisiv al administrației Clinton, care pentru a scăpa de scandalul Lewinski a distrus federația supraviețuitoare a nazismului și comunismului. Iar Rusia știe acest lucru, așa cum multe țări din Europa o știu. Falsficarea istorie, tipică macroniei de unde provine, nu poate ascunde un adevăr dureros, anume că binomul european este falimentar în ceea ce privește Balcanii.

Vezi mai mult pe DEFENSEROMANIA.RO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel