Euro 2020. Gică Popescu, semnal de alarmă: E o tâmpenie ce se întâmplă

Gică Popescu
Gică Popescu

Gică Popescu, consilier al ministrului Tineretului și Sportului, a oferit azi ultimele detalii din proiectul Euro 2020.

"Proiectul EURO 2020 merge bine. Eu cred că acest obiectiv, reabilitarea căii ferate existente, construirea a 3 kilometri de cale ferată până la Oltopeni, a supratraversării DN 1 și a unei gări, este realizabil. Gara va fi unde este parcarea de la sosiri, la un nivel. Acesta este proiectul în mare, acum se lucrează la studiul de fazabilitate. Ieri s-a obținut certificatul de urbanism. Ministerul Transporturilor spune că totul este cu o lună avansat. Acesta este un obiectiv important. Calea ferată trebuie făcută și cred că o vom face. Dacă nu, trebuie să găsim alte soluții", a declarat Gică Popescu la Digi Sport, potrivit GSP.

Dacă Ghencea deja e demolată, iar Giulești, stadiunul Rapidului urmează să intre în procedură, Gică Popescu e siderat de situația stadiunului Dinamo.

„Stadionul Dinamo nu va fi gata la timp pentru EURO 2020. Planul de Urbanism Zonal a trebuit refăcut, Ministerul de Interne a început de la zero. Va fi amplasat pe locul velodromului. Sigur va fi acolo. Mi se pare o tâmpenie că nu e pe locul celui actual. Ai cel mai frumos parc sportiv, în centrul orașului, și poți face un superstadion, dar nu se poate din cauza unui contract. Nici nu știu cum se va face accesul la noul stadion. Rămâne de văzut”, a mai precizat ”Baciul”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel