Elvis Presley readus la viață prin Inteligența Artificială. Va urca pentru prima dată pe o scenă din Marea Britanie cu spectacole "nemaivăzute"

Sursa Foto: rawpixel.com FreePik
Sursa Foto: rawpixel.com FreePik

Fanii lui Elvis Presley vor putea vedea o versiune digitală în mărime naturală a Regelui Rock 'n' Roll care va concerta pe o scenă din Marea Britanie, pentru prima dată la sfârșitul acestui an.

 

Regretatul superstar al muzicii americane a fost readus la viață, iar în spatele acestui proiect se află o companie britanică.

Layered Reality spune că evenimentul, care folosește inteligența artificială și proiecția holografică, va fi "prima experiență imersivă Elvis din lume".

Presley Estate a permis accesul la mii de fotografii personale ale cântărețului și la ore întregi de înregistrări video de acasă, iar firma spune că acestea sunt folosite pentru a crea spectacole "nemaivăzute".

Spectacolul a fost intitulat Elvis Evolution, iar organizatorii spun că le va permite fanilor să se simtă "aproape și personal" de Elvis Presley prin experiența concertului - transportându-i prin ascensiunea sa spre faimă și prin mișcarea culturală pe care a catalizat-o în anii 1950 și 1960.

Acesta va avea sediul într-o locație încă nenumită din centrul Londrei, iar spectacolele sunt planificate și în Las Vegas, Tokyo și Berlin.

Proiectul calcă pe urmele ABBA Voyage, în care avataruri în mărime naturală ale vedetelor pop suedeze au cântat așa cum au apărut omologii lor umani în 1979, într-o arenă construită special în estul Londrei.

Trupa rock americană Kiss a dezvăluit, de asemenea, avataruri ale membrilor trupei, înfățișate ca versiuni de supereroi.

Omagiu de ultimă generație

Anunțul privind spectacolul lui Elvis vine înainte de cea de-a 89-a aniversare a starului, care ar fi împlinit 89 de ani pe 8 ianuarie.

Andrew McGuinness, fondator și director executiv al Layered Reality, a declarat: "Elvis Evolution este un tribut de ultimă generație adus legendei muzicale Elvis Presley."

"Elvis își menține statutul de superstar la nivel global, iar oamenii din întreaga lume nu mai vor să stea acolo și să primească pasiv divertismentul - ei vor să fie parte din el. Va fi o experiență care va crea amintiri și care va fi un element de pe lista de dorințe pentru fanii și admiratorii lui Elvis din întreaga lume. Oamenii pot intra în lumea lui Elvis, pot să fie în pielea lui și pot sărbători extraordinara sa moștenire muzicală", a adăugat acesta.

Marc Rosen, președintele departamentului de divertisment al Authentic Brands Group, care deține Elvis Presley Enterprises, a declarat: "Suntem încântați de parteneriatul cu Layered Reality pentru a le oferi fanilor un nou mod captivant de a experimenta viața și moștenirea lui Elvis Presley."

În timpul carierei sale, Elvis a fost nominalizat la 14 premii Grammy, dintre care a câștigat trei, a vândut peste un miliard de discuri în întreaga lume și a primit premiul Grammy pentru întreaga carieră.

De asemenea, a jucat în 33 de filme și a avut numeroase apariții în televiziune.

Elvis a murit pe 16 august 1977, la vârsta de 42 de ani, în casa sa Graceland din Memphis, Tennessee, conform Sky News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel