Elon Musk amână preluarea Twitter, dar oferă asigurări că este „în continuare interesat”

Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Foto cu caracter ilustrativ: Pexels

Elon Musk a spus că afacerea sa de 44 de miliarde de dolari pentru cumpărarea Twitter este acum „temporar” în așteptare.

Într-un tweet, Musk a făcut legătura cu un articol Reuters, care scotea în evidență o estimare Twitter potrivit căreia conturile false sau spam au reprezentat mai puțin de 5% din utilizatorii activi zilnici monetizabili în primul trimestru.

Musk a remarcat că „acordul pe Twitter este temporar în așteptare, până la apariția detaliilor care să susțină calculul că spam-ul/conturile false reprezintă într-adevăr mai puțin de 5% dintre utilizatori”.

Cu toate acestea, într-un tweet de continuare, miliardarul a spus: „Încă sunt interesat de achiziție”.

La sfârșitul lunii aprilie, consiliul de administrație al Twitter -- după ce a rezistat inițial acordului -- a declarat că a acceptat oferta lui Musk de a cumpăra compania pentru 54,20 dolari pe acțiune, oferindu-i o evaluare de aproximativ 44 de miliarde de dolari.

De când și-a dezvăluit planurile de achiziție, Musk a postat pe Twitter o serie de sugestii despre site-ul de socializare, menționând recent că „Twitter va fi întotdeauna gratuit pentru utilizatorii ocazionali, dar poate un cost mic pentru utilizatorii comerciali/guvernamentali”.

El a mai spus: „mesajele text pe Twitter ar trebui să aibă criptare 100%, precum Signal, astfel încât nimeni să nu vă poată spiona sau pirata mesajele”, și a mai spus că fostul președinte american Donald Trump – în prezent interzis de pe Twitter – ar trebui să fie permis înapoi.

VEZI ȘI: Elon Musk vrea să le ceară bani țărilor ale căror guverne au cont pe Twitter

VEZI ȘI: Elon Musk plănuiește să ridice interdicția lui Trump pe Twitter: „A fost o decizie proastă din punct de vedere moral”/ video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel