Elon Musk vrea să le ceară bani țărilor ale căror guverne au cont pe Twitter

Foto: Facebook Elon Musk
Foto: Facebook Elon Musk

Conturile guvernamentale și cele ale companiilor, de pe Twitter, s-ar putea confrunta cu „un mic cost” pentru a rămâne pe platforma de socializare, a transmis noul proprietar, Elon Musk.

Șeful Tesla a spus că site-ul va fi „întotdeauna” liber pentru „utilizatorii ocazionali”.

Musk a convenit luna trecută asupra unui acord de preluare a cunsiliului de administrare Twitter, cu o tranzacție în valoare de peste 41 de miliarde de euro.

Preluarea o să fie finalizată în cursul acestui an.

Twitter a lansat deja o versiune premium a platformei, bazată pe abonament, în unele țări, unde utilizatorii pot plăti o taxă lunară pentru a accesa funcții suplimentare și pentru a-și „personaliza experiența Twitter”.

Miliardarul a spus că dorește, de asemenea, să elimine roboții de spam de pe site și să „autentifice toți oamenii” și și-a exprimat sprijinul pentru un instrument de editare a tweet-urilor deja postate – ceva ce Twitter confirmase anterior că era deja în dezvoltare.

Marți, platforma de socializare a anunțat încercarea unei alte funcții noi – Twitter Circle – care va permite utilizatorilor să partajeze tweet-uri cu o mulțime mai mică de până la 150 de utilizatori selectați.

Instrumentul este acum lansat unor utilizatori pentru testare, Twitter spunând că se bazează pe ideea că „unele tweet-uri sunt pentru toată lumea, iar altele sunt doar pentru oamenii pe care i-ați ales”.

A fost comparată cu funcția „Prieteni apropiați” de pe Instagram, care permite, de asemenea, utilizatorilor să partajeze conținut cu un grup select de persoane, în loc să fie postat public.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel