Elena Udrea, la ginecolog. Ruxandra Dragomir: Se încearcă umilirea ei

Ruxandra Dragomir a spus că atâta timp cât nu există dovezi concludente împotriva Elenei Udrea, se încearcă umilirea sa cu orice preț. Ea se referă la controlul ginecologic la care ar fi trebuit să fie supusă fosta șefă PMP.

"Dacă nu sunt dovezi împotriva Elenei, se încearcă umilirea ei.

M-a bucurat să văd că Poliţia Capitalei a renunţat la ideea absolut barbară de a o obliga pe Elena Udrea să meargă forţat la ginecolog. Probabil şi-au dat şi ei seama de penibilul situaţiei.

Cred însă că norocul Elenei Udrea s-a numit faptul că a putut să comunice. Cu siguranţă, în cazul altor femei, această regulă deloc plăcută s-a aplicat împotriva voinţei lor.

Asta întăreşte impresia că acest sistem funcţionează cu scopul de a "mutila sufleteşte" şi de a-i forţa pe cei care se află în arest să accepte să recunoască absolut orice cu gândul că poate scapă de-acolo. Seamănă puţin cu inchiziţia şi arată că există motive destul de întemeiate pentru care România pierde procese pe bandă rulantă la CEDO.

Orice om cu discernământ poate observa că nu există dovezi împotriva Elenei, doar denunţurile unor oameni lipsiţi de caracter, şi se încearcă prin astfel de mijloace represive timorarea ei. Nu vor reuşi. Elena este cea mai puternică femeie pe care o cunosc. (Comportamentul din Parlament al domnului Vosganian confirmă această declarație a mea. Și nu pot tolera sau trece cu vederea proaspătul vot din Parlament în cazul Borbely tot în ,,România lucrului bine făcut"...)

Elena poate da oricând clasă bărbaţilor politicii româneşti şi sunt sigură că va reuşi să treacă peste aceste umilinţe nedrepte la care este supusă şi îşi va dovedi nevinovăţia", a transmis Ruxandra Dragomir pe Facebook.

VEZI ȘI: Elena Udrea, umilință: În cătuşe la ginecolog

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel