Ecaterina Andronescu și Șerban Mihăilescu, vești proaste de la Senat

Referatele DNA prin care se solicită declanşarea procedurilor pentru formularea cererii de urmărire penală în cazul foştilor miniştri Ecaterina Andronescu şi Şerban Mihăilescu, vor fi luate în discuție, luni, de la orele 13, de Comisia juridică  a Senatului.

"A fost convocată şedinţa Comisiei juridice pentru luni pentru a se studia dosarele. Sunt 13 volume. Urmează să stabilim când ne mai întâlnim, când reuşesc toţi senatorii să studieze documentaţia", a declarat vineri Ioan Chelaru.

De asemenea, senatorii jurişti ar putea să se reunească şi în cursul zilei de marţi, pentru o nouă şedinţă a comisiei.

Senatorul Şerban Mihăilescu a declarat că a fost invitat să participe la şedinţa Comisiei juridice de luni pentru a-şi prezenta punctul de vedere cu privire la subiectul licenţelor IT. 

Citește și: Dosarul Microsoft. Robert Cazanciuc a semnat avizele de la preşedinte pentru foştii miniştri

Biroul Permanent al Senatului a hotărât pe 1 octombrie să înainteze Comisiei juridice copiile materialului probator şi referatul DNA prin care se solicită declanşarea procedurilor pentru formularea cererii de efectuare a urmăririi penale în cazul foştilor miniştri, dând un termen comisiei de 15 zile pentru întocmirea unui raport, care urmează a fi înaintat conducerii Senatului şi apoi plenului.

Ministrul Justiţiei, Robert Cazanciuc, a transmis Senatului referatele DNA prin care se solicită declanşarea procedurilor pentru formularea cererii de efectuare a urmăririi penale în cazul foştilor miniştri Ecaterina Andronescu şi Şerban Mihăilescu, după ce anterior le-a primit de la procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel