Drăgulescu ratează JO, Sorana Cârstea e incertă

dragulescu
dragulescu

După ce acum două săptămâni Marian Drăgulescu era pus doar pe lista de rezerve a gimnaștilor care vor reprezenta România la Olimpiadă, Federația Română de Gimnastică (FRG) a anunțat ieri că sportivul nu va face, cu siguranță, parte din lotul pentru Londra. Mai mult decât atât, potrivit ziarului Prosport, jucătoarea de tenis Sorana Cârstea s-a accidentat astăzi și riscă să rateze Jocurile Olimpice (JO).

Autor: Luiza Chiroiu

Marian Drăgulescu a crezut până în ultimul moment că poate prinde lotul pentru Olimpiada de la Londra, continuându-și antrenamentele și după ce, în urmă cu două săptămâni, FRG anunța că gimnastul este doar pe lista de rezerve.

Drăgulescu a avut ieri posibiitatea de a-i determina pe șefii federației să modifice componența lotului care pleacă în Anglia. Aceștia au acceptat ca Marian să dea un ultim test, pentru a-i convinge că și-a revenit complet după accidentarea pe care a suferit-o în octombrie anul trecut.

Șefii fedetației și antrenorii lui Drăgulescu au convenit, totuși, ca sportivul să rămână acasă, pentru a nu risca o accidentare mai gravă. "Este un mare risc, într-o situaţie de genul acesta, când ai de-a face cu un tip volitiv, un tip care doreşte să se autodepăşească, să participi la o accidentare pe care ai fi vrut să o eviţi altfel", a explicat președintele FRG, Adrian Stoica.

Marian rămâne însă pozitiv și speră să participe la ediția următoare a JO. "Nu am reuşit să îmi revin complet. Sunt dezamăgit, cred că decizia a fost luată înaintea acestui ultim test. Cine ştie, poate voi merge la Rio", a spus gimnastul român.

Totodată, o altă sportivă riscă să rateze Olimpiada din cauza unei accidentări. Este vorba despre Sorana Cârstea, care s-a accidentat astăzi la abductorii piciorului drept. Cum o astfel de accidentare necesită șapte zile pentru recuperare, participarea Soranei la JO, care încep peste zece zile, este pusă sub semnul zntrebării.

Cârstea ar trebui să joace la Olimpiadă atât la simplu, cât și la dublu, alături de Simona Halep.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel