Dinamo, zdrobită de FC Botoșani. Rezultat în Liga 1

Dinamo, zdrobită de FC Botoșani. Rezultat în Liga 1
Dinamo, zdrobită de FC Botoșani. Rezultat în Liga 1

FC Botoşani a învins-o pe Dinamo Bucureşti cu scorul de 4-0 (3-0), duminică seara, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 18-a a Ligii I de fotbal. 

A fost cea mai clară victorie reuşită de FC Botoşani în istoria meciurilor cu Dinamo, dar şi cea mai categorică victorie az moldovenilor în acest sezon. Totodată, a fost cel mai drastic eşec suferit de Dinamo în actualul campionat.

Omul meciului a fost atacantul francez Hamidou Keyta, intrat ca titular după ce a ratat un transfer în străinătate. Keyta a deschis scorul în secunda 55 a partidei şi a semnat şi golul al treilea (37), dintr-un penalty dictat după un fault comis de Marco Ehmann asupra lui Mihai Roman I.

Keyta a dat şi pasa decisivă la golul marcat de conaţionalul său Hervin Ongenda (23). Tabela a fost închisă de Denis Haruţ (64), în urma unui corner. Botoşănenii au avut şi două bare în acest meci, prin Mahmoud Al-Mawas (3) şi Andrei Chindriş (75), în timp ce de al Dinamo a trimis mingea în bară atacantul senegalez Magaye Gueye (45+1).

FC Botoşani a obţinut doar a doua sa victorie pe teren propriu în acest campionat. FC Botoşani venea după o victorie la Iaşi, în derby-ul Moldovei, cu Poli. Dinamo e la a doua înfrângere consecutivă, după 0-1 acasă cu Chindia.

AFC Botoşani - FC Dinamo Bucureşti 4-0 (3-0), Stadion Municipal - Botoşani Au marcat: Hamidou Keyta (1, 37 - penalty), Hervin Ongenda (23), Denis Haruţ (64). Arbitru: Istvan Kovacs (Carei); arbitri asistenţi: Vasile Marinescu (Bucureşti), Valentin Avram (Bucureşti); arbitru de rezervă: Bogdan Dumitrache (Bucureşti) Observatori: Ioan Onicaş (Zalău) - CCA, Bogdan Buhuş (Vaslui) - LPF

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel