Dietă personalizată în funcție de zodie. Alimentele care fac minuni

Lorina Corozan (Skat) v-a pregătit un articol foarte interesant despre lucrurile de care trebuie să țineți cont pentru dietele personalizate.

Astrologul a explicat, pentru fiecare zodie în parte, ce este de făcut.

"Despre nativii Berbec, cei cu Ascendent în Berbec ori cei aflaţi sub influenţă unui Marte puternic în astrograma natală, se ştie că sunt cheltuitori de energie până la epuizare. În acelaşi timp, nu prea ţin cont de calitatea alimentelor, iar uneori nici de cantitate. Ca să-şi păstreze o siluetă tonifiantă, le recomand un regim scurt, dar inteligent alcătuit pe bază de proteine. Pentru că în general sunt carnivori, le recomand carnea roşie, înlocuită din când în când cu ouă. Salatele de crudităţi le vor aduce aportul necesar de vitamine, iar cimbrul, ginsengul, scorţişoara şi chili sunt recomandate unui temperament fierbinte şi unei tendinţe de boli inflamatorii.

Nativii Taur, cei cu Ascendentul în Taur ori cei cu Venus dominantă în harta natală, au în general un metabolism activ, dar cam lent. Mulţi prezintă afecţiuni biliare ori hormonale, iar stresul le poate afecta digestia. Le recomand regim şi diete pe termen lung,cu un aport nutritional echilibrat, bazat în special pe cereale integrale. Să mănânce simplu şi să mestece încet, să nu fie lacomi şi să încerce pe cât posibil să elimine din mesele lor zaharurile. Iar ca să îşi protejeze pancreasul, le recomand planta Schinduf, un condiment foarte apreciat în bucătăria chinezească. Nu trebuie însă regulat folosit pe timpul sarcinii!", a scris Lorina Corozan pe blogul său.

Informațiile pentru celelalte zodii le puteți găsi AICI.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel