Dieta de 8 ore

dieta
dieta

Dorința de a slăbi rapid a femeilor a dus la apariția multor diete, unele mai drastice decât altele, printre care și dieta de 8 ore.

Dieta este promovată de către nutriționiștii David Zinczenko și Peter Moore, pe care aceștia o detaliază în cartea „The 8-Hour Diet: Watch the Pounds Disappear Without Watching What You Eat!”. Cei doi susțin că, dacă manânci doar într-un interval de opt ore, poți să slăbești în mod semnificativ.

Cum funcționează dieta de opt ore?

Autorii susțin că dacă mănânci în interval de opt ore, cu alte cuvinte, între prima și ultima masă pe zi să nu treacă mai mult de opt ore distanță, organismul poate procesa mai bine nutrienții, dar și elimină toxinele din corp. Stilul modern de viață ne-a făcut să mâncăm oricând avem timp, așadar, la orice oră din zi și din noapte, obicei prin care nu permitem organismului să consume caloriile deja ingerate. Practic, dieta de opt ore este un mod de a distanță ultima masă de micul dejun, permițând astfel corpului să ardă caloriile și depozitele de grăsime în restul celor 16 ore. Are rezultate dieta de opt ore? Potrivit cărții, care a intrat și în atenția revistei „Marie Claire” din SUA, se poate slăbi până la 9 kilograme în șase săptămâni, prin dieta de opt ore. Sună bine în teorie, dar este la fel de controversată ca și dieta Dukan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel