Dezvoltatorul Cyberpunk 2077 clarifică situația PS4/Xbox One. „Nu a părut super dificil inițial”

Sursa: Cyberpunk 2077
Sursa: Cyberpunk 2077

Co-fondatorul CD Projekt Red, Marcin Iwinski, a creat un videoclip de 5 minute în care a explicat cum s-a ajuns ca mult așteptatul Cyberpunk 2077 să nu funcționeze aproape deloc pe PlayStation 4 și Xbox One, console lansate după momentul anunțării inițiale a jocului video.

Conform pcgamer.com, planul inițial al dezvoltatorilor a fost „să facă jocul să arate epic pe PC” și să-l adapteze ulterior la consolele de generație trecută, noi-nouțe la momentul anunțării inițiale. În ciuda faptului că jocul a fost în dezvoltare întreaga generație PS4/Xbox One, Cyberpunk a rulat atât de rău pe aceste două console încât companiile Sony și Microsoft au retras materialul de pe magazinele lor.

„Știam că este o diferență de hardware, da, dar în final cred că timpul a arătat că am subestimat sarcina. (...) Cu apropierea lansării, am văzut îmbunătățiri mari în fiecare zi și chiar am crezut că vom reuși să rezolvăm totul în patch-ul din ziua 0”, a mai declarat Iwinksi, care a pledat pentru remedierea problemelor de pe consolele vechi și oferirea de DLC-uri gratuite până în 2022.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel