Declaraţiile fetelor familiei Truică, transformate în arme la tribunal

irina truica
irina truica

Gemenele familiei Truică au devenit, indirect, martori în divorţul părinţilor. Avocaţii celor doi care au ajuns astazi, din nou, în instanţă, în dosarul de răpire internaţională, s-au duelat în declaraţiile fetiţelor. Copiii vor să rămână şi cu mama, şi cu tata, dar nu în Caraibe, pentru că acolo nu e zăpadă.

irina truicaLa o săptămână după audierea fetiţelor, vorbele gemenelor au fost transformate în arme. Avocatul Irinei Truică a explicat, în faţa instanţei, că nimic din declaraţiile copiilor nu a dat de înţeles că şi-ar fi făcut prieteni în România, informează Antena 3.

În plus, nu ar avea o relaţie bună cu bunicii paterni. Concluzia ar fi că fetiţele nu s-ar fi integrat în mediul de aici, chiar dacă învăţătoarea le-ar spune, în fiecare zi, că locul lor e în România.

Avocatul lui Remus Truică a venit cu altă interpretare a declaraţiilor. Fetele nu ar avea o percepţie clară. Ca exemplu, a dat faptul că gemenele au povestit că au stat pe o barcă în San Martin. Când, de fapt, era vorba de yachtul de cinci milioane de euro al familiei.

Cert este că fetiţele vor să stea cu amândoi părinţii, aici. Aşa cum au spus, răspicat, şi la audieri. În Caraibe nu le place pentru că lipseşte zăpada.

Peste o săptămână, Remus Truică va afla dacă este sau nu vinovat pentru răpire internaţională. Procurorul care a asistat la audierea fetiţelor a spus că se opune admiterii acţiunii, deci nu-l consideră vinovat pe milionar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel