De ce a ars cârciuma lui Bobiţă în Las Fierbinţi. Adevăratul proprietar al barului, explicaţii despre momentul care a rupt audienţa

Facebook Mihai Bobonete
Facebook Mihai Bobonete

Serialul Las Fierbinţi a fost lider de audienţă recent, la episodul în care cârciuma lui Bobiţă a ars. Ce s-a întâmplat, însă, de fapt? 

În acel episod, cârciuma arde din cauza unei butelii care scăpa gaz şi a unei ţigări lăsate nesupravegheată. Deşi cârciuma arde, Bobiţă spune că are asigurare şi că oricum are în plan să facă o altă cârciumă, şi mai frumoasă decât cea distrusă. Iată ce spune adevăratul proprietar al cârciumii despre acel episod. 

"Nu cred că se mai filmează de la anul aici la mine. Şi-au cumpărat un teren aici, vor să mute acolo şi vor să construiască mai multe platouri de filmare, un bar nou, cârciuma lui Oaie etc. Boncea a schimbat regulile, probabil sunt şi banii la mijloc, dar dacă mă apuc să povestesc mai multe ar ieşi un episod mai interesant ca al lor. ­Mi-au dat de înţeles că nu vor mai filma şi că de la anul se mută la ei unde şi-au făcut studiouri. Vor să mute acolo şi magazinul lui Oaie, nu numai barul lui Bobiţă. Cică ar vrea să-şi facă un studio performant, ca cel de la Buftea”, a declarat Cristi „Neamţu” Sauciuc, adevăratul proprietar al cârciumii, citat de Adevărul. 

Despre acest lucru s-a vorbit de mai multe ori. Cetăţenii din Fierbinţi ar fi nemulţumiţi de imaginea pe care serialul a făcut-o locului şi au spus de mai multe ori că ei nu se regăsesc în personajele din serial. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel