Daniela Dodean s-a calificat în turul trei al probei de simplu la tenis de masă

daniela
daniela

Jucătoarea română de tenis de masă Daniela Dodean s-a calificat, sâmbătă, în turul trei al probei de simplu din cadrul concursului olimpic, informează site-ul oficial al competiţiei.

Dodean s-a impus cu scorul de 4-3 (7-11, 8-11, 11-5, 5-11, 11-7, 11-9, 11-2) în faţa sportivei ucrainene Tetiana Bilenko, scrie rtv.net.

În turul trei, Dodean o va întâlni, duminică, pe principala favorită a competiţiei, chinezoaica Ning Ding. Meciul este programat să înceapă la ora 20.00.

Tot duminică, dar de la ora 12.00, va intra în concurs şi Elisabeta Samara, care va evolua împotriva jucătoarei egiptene Dina Meshref. În cazul în care va trece de Meshref, Samara o va întâlni, de la ora 23.00, pe jucătoarea Yana Tie din Hong Kong, a şaptea favorită a competiţiei.

Sâmbătă, Alina Dumitru a câștigat medalia de argint la judo, categoria 48 de kilograme, ea fiind învinsă în finală de brazilianca Sarah Menezes, ploieșteanca aducând astfel prima medalie pentru România la Olimpiada de la Londra.

Tenismena Sorana Cîrstea, aflată pe locul 30 în WTA, a fost eliminată încă din primul tur de la Jocurile Olimpice de la Londra, ea fiind eliminată la capătul unei partide disputate împotriva italiancei Flavia Penetta.

Sorana a fost învinsă la capătul unei partide care a durat o oră şi 38 de minute, de către italianca F. Pennetta (locul 21 WTA) în trei seturi, cu scorul 6-2, 4-6, 6-2.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel