Dacian Cioloș, intervenție în scandalul PSD

Dacian Ciolos
Dacian Ciolos

Dacian Cioloș a intervenit în scandalul din PSD.

”Săptămâna aceasta ar fi trebuit să avem toate dovezile "tentaturii" de lovitură de stat, așa cum spune Liviu Dragnea la Antena 3. Vedem doar că loviturile s-au mutat în partid.

Doamna Firea, alt lider PSD, ne spunea cu câteva zile în urmă că șeful partidului pregătise cu două săptămâni înainte de 10 august planul de comunicare. Minciuni după minciuni, după minciuni.

Nu-mi face plăcere să vorbesc despre astfel de lucruri. Însă polarizarea României, agresivitatea exagerată, dispariția decenței din spațiul public sunt în mare măsură "realizările" acestui partid care în campania electorală a promis lapte și miere.

P.S. Nu mă interesează conflictele din PSD decât în măsura în care ne afectează pe toți. Iar lucrurile pe care așa-zișii opozanți întârziați din partidul de Guvernare le țipă azi noi le spunem de aproape doi ani: instituții la cheremul unui singur om, decizii arbitrare, decuplarea de la politicile europene, incompetenți în funcții publice, schimbarea legilor în beneficiul unui condamnat penal și multe altele”, a scris Dacian Cioloș pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel