Cum nu trebuie să mergi pe tocuri - Video

tocuri
tocuri

Mersul pe tocuri foarte înalte se dovedește a fi un adevărat calvar pentru o tânără din Constanța, care a devenit protagonista unui filmuleț viral pe Internet.

Mersul haotic al unei tinere din Constanța, ce poartă o pereche de cizme cu tocuri foarte înalte, a fost filmat de un bărbat aflat într-o mașină. Imaginile surprinse dovedesc cât de greu și de riscant este mersul pe tocuri, dar și cât de penibil este pentru o femeie să se încăpățâneze să poarte un gen de încălțăminte neadecvat pentru "talentul" său, scrie wowbiz.ro.

Protagonista filmulețului nu numai că se împiedică la fiecare pas făcut, dar ea a fost și foarte aproape de a se alege cu o entorsă de toată "frumusețea".

Mai mult, demonstrația tinerei poate fi catalogată drept o lecție pentru toate reprezentantele sexului frumos de a nu purta încălțăminte cu toc, dacă nu știi să pășești elegant, fără a uita, însă, că, în timp ce unele femei au nevoie de ani întregi pentru a învăța să își țină echilibrul pe asemenea încălțări, altele nu ajung niciodată să reușească să se împace cu asemenea pantofi înalți.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel