Cum îţi găseşti telefonul, dacă a fost pierdut sau furat, chiar dacă este închis

Cum îţi găseşti telefonul când a fost pierdut sau furat. Sursa: Pixabay
Cum îţi găseşti telefonul când a fost pierdut sau furat. Sursa: Pixabay

Aplicaţiile din telefonul tău, fie el cu sistem android sau iOS, îţi permit să îl găseşti atunci când a fost pierdut sau furat, chiar dacă este închis. 

”Find My iPhone” este o aplicație ce poate fi folosită cu ușurință. Trebuie doar să-ți știi ID-ul Apple și parola. Astfel, această aplicație va funcționa prin sistemul iCloud al celor de la Apple, motiv pentru care este necesar să te autentifici în contul iCloud și să activezi opțiunea ”Find My Iphone”. Este, însă, important să ai active serviciile de localizare. Ulterior, trebuie să-ți selectezi dispozitivul de pe lista apărută și îți va afișa o hartă cu ajutorul căreia vei reuși să găsești telefonul pierdut ori furat.

Persoanele care folosesc telefoane cu Android au la dispoziție Android Device Manager, un program ce poate fi utilizat gratuit cu ajutorul contului de Google. Astfel, poți localiza telefonul sau tabletă pe hartă. De asemenea, ai la dispoziție alte două opțiuni de recuperare: telefonul poate suna timp de cinci minute la volum maxim sau poate șterge în mod automat toate datele din telefon. Pentru cea de-a două opțiune este important să faci back-up la intervale regulate de timp astfel încât să ai siguranța că îți vei păstra toate datele, în cazul în care telefonul este pierdut sau furat, scrie digi-world.tv

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel