Cum își motivează bărbații infidelitatea

infidelitate
infidelitate

Numărul cuplurilor care se confruntă cu infidelitatea unuia dintre parteneri este în creștere, însă specialiștii sugerează că această pornire face parte din firea umană. O aventură amoroasă extraconjugală este, poate, cea mai ușoară cale de distrugere a unei căsnicii, fără a conta cine este persoana înșelată- soțul sau soția. Însă, atunci când infidelitatea unui bărbat este descoperită, acesta are pregătit un adevărat arsenal de justificări, pentru a-și motiva greșeala.

lyla.ro prezintă o serie de explicații pe care bărbații le oferă pentru a-și justifica infidelitatea.

1. Căsnicia m-a adus aici

Nu sunt puțini acei bărbați care dau vina pe soții pentru infidelitatea lor, uitând, poate, că problemele unei căsnicii nu se rezolvă dacă apelezi la o aventură amoroasă extraconjugală.

2. Nu pot să refuz

Uitând că nu toate femeile sunt credule și fără a lua în calcul că și soțiile lor ar putea fi integrate în această categorie, există soți care invocă această scuză, dând dovadă și de lipsă de caracter, din moment ce nu pot rezista avansurilor altor femei.

3. Nu am vrut să o refuz

Considerată cea mai gravă scuză, o astfel de justificare rănește conștient și intenționat partenera de cuplu, spre deosebire de celelate explicații care relevă că infidelitatea s-a petrecut într-un moment de slăbiciune.

4. Nu te mai iubesc

Deși în multe căsnicii există și perioade de monotonie, mulți sunt cei care confundă această stare cu lipsa iubirii.

5. Trebuia să aflu dacă mai pot

O astfel de scuză dovedește că bărbatul  în cauză a pierdut încrederea în propriile puteri, considerând insusuficient prezența unei femei frumoase și independente lângă el.

6. Simțeam nevoia să fiu lângă cineva care ține la mine

O astfel de justificare din partea unui bărbat prins într-o relație amoroasă extraconjugală ar trebui să dea de gândit și partenerei sale, deoarece, probabil, există probleme legate de intimitatea cuplului, o reacție normală fiind o discuție între patru ochi despre greșelile făcute de amândoi.

În pofida faptului că există și anumiți oameni care vor înșela orice ar fi și indiferent ce ar face partenerii lor de viață, atunci când un bărbat este descoperit că este infidel, partenera trebuie să afle motivul pentru care acesta s-a aruncat într-o relație extraconjugală înainte de a decide în privința viitorului: dacă nu se dorește despărțirea ambii parteneri să lupte pentru rezolvarea dificultăților relației, iar dacă infidelitatea este prea dureroasă, destrămarea cuplului și continuarea vieții pe drumuri separate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel