Scandal în Thailanda, după apariția unei creme care albește zonele intime

crema-getty-jpg_161217
crema-getty-jpg_161217

Thailanda se află în mijlocul unor dezbateri aprinse, după ce a apărut pe piață o nouă cremă de piele dedicată zonelor intime, care promite "albirea în doar patru săptămâni".

  Astfel de produse cosmetice care promit albirea feței, brațelor și a altor părți ale corpului nu sunt o noutate în țara asiatică, acestea fiind completate de pilule și suplimente alimentare.De curând, o campanie publicitară serioasă promoveză o cremă care albește părțile intime ale femeilor din Thailanda.

Aceste reclame au stârnit un nou val de indignare printre locuitorii Thailandei, după ce, cu câteva luni în urmă, un alt astfel de produs susținea că o zonă intimă mai deschisă ar face o femeie mai atrăgătoare pentru bărbați.Fenomenul s-a extins cu repeziciune în Asia de Sud-Est, unde o culoarea mai deschisă a pielii oferă mai multe oportunități în societate.

Vocabularul thailandez cuprinde expresii care denigrează pielea întunecată, iar fermierii au început să poarte cămăși cu mânecă lungă pe câmpurile de orez pentru a nu se bronza foarte tare.Industria de albire a pielii se extinde rapid în China și India.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel