Coreeanul Chung, victorie cu Djokovic la Australian Open

Chung Hyeon este marea surpriză de la Australian Open. Coreeanul s-a calificat în semifinală după l-a învins pe Novak Djokovic.

Chung Hyeon a produs surpriza și l-a învins pe sârbul Novak Djokovic în optimi, la Australian Open. Coreeanul Chung, în vârstă de 21 de ani a câștigat în 3 seturi, scor 7-6, 7-5, 7-6, bifând astfel cea mai mare performanță din cariera sa. 

Chung, numărul 58 ATP, s-a calificat pentru prima oară în carieră în sferturile de finală ale unui turneu de grand slam.

Până acum, cea mai bună performanță înregistrată a fost un tur trei la Roland Garros, în 2017. Mai departe, coreeanul îl va întâni pe americanul Tennys Sandgren, tot outsider, locul 97 ATP. Nadal îl va întâlni pe Cilic, Dimitrov pe Edmund și Berdych pe Federer.

Din 2015 în Top 100 ATP

Coreeanul a intrat în mai 2015 în Top 100 ATP. La US Open, Chung înregistra prima sa victorie într-un Grand Slam împotriva lui James Duckworth. În septembrie 2015 a ajuns în primul sfert de finală ATP, la Shenzhen Open. În același an a primit premiul ATP Most Improved Player, după ce a urcat peste 120 de locuri, până pe 51.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel