EXCLUSIV  Conjuncție Marte - Jupiter în Berbec, astăzi. Ce aduce săptămâna 30 mai - 5 iunie. Zodia pentru care se anunță fericire pe linie

foto pexels/ Horoscop
foto pexels/ Horoscop

Află ce aduce nou săptămâna 30 mai - 5 iunie, care începe cu Luna Nouă în Gemeni. 

Astrologul Daniela Simulescu vă aduce horoscopul săptămânii pentru fiecare zodie. Astăzi, 29 mai 2022, avem o conjuncție Marte - Jupiter în Berbec. În 25, Marte, energia pură, a intrat în Berbec. ”Genul acesta de conjuncție ne ajută să ne folosim energia într-un mod pozitiv, dacă vrem” spune Daniela Simulescu. Dacă există frustrări sau energie negativă, sfatul astrologului este să vă consumați energia prin sport sau printr-o activitate nouă, pentru că, din păcate, Marte în Berbec debusolează și merge până la agresivitate. 

O săptămână încărcată pentru Fecioare

Săptămâna 30 mai - 5 iunie începe cu Luna Nouă în Gemeni, la pachet cu Mercur retrograd în Taur, în careu cu Saturn. 

Pentru nativii zodiei Fecioară se anunță ”bucurie, bucurie, bucurie”. ”Mercur, guvernatorul vostru, își oprește retrogradarea în careu cu Saturn, ceea ce poate aduce lucruri neplăcute la locul de muncă, aveți grijă cu tot ce ține de acte, documente, lucruri legale. Grijă dacă sunteți prin călătorii, pentru că se anunță întârzieri, blocaje, încurcături. Vă planificați o călătorie, vă anunță cu puțin timp înainte, aveați deja ceva antamat. La examene, mai greu stați, aveți grijă dacă le aveți de susținut. Totuși, cu Venus în casa a noua vă bucurați de susținere, dar nu foarte mult. Luna Noua de luni pentru cei care vor un alt drum profesional, o altă cărare, poate mai multă independență, poate fi o zi bună, în care să-și pună o intenție. Luna aceasta nouă poate avea efecte pe următoarele șase luni. Stați și vă gândiți ce ați vrea să schimbați în viață până la sfârșitul anului”.

Urmează Luna Nouă în Gemeni

Luni, 30 mai 2022, avem Lună Nouă în Gemeni. ”Este în sextil cu Jupiter și cu Marte, vis!” spune astrologul Daniela Simulescu. ”Luna Nouă este o perioadă bună, din punct de vedere al teoriei astrologice, în care să avem intenții, să începem lucruri noi, este mai degrabă o chestie legată de atitudine, nu de eveniment. Nu se întâmpla ceva din cauza sau datorii Lunii Noi. Luna Nouă nu face chestia asta, este un moment bun pentru cei care vor să înceapă lucruri.” a continuat astrologul, care vă îndeamnă: ”Folosiți acest moment ca intenție, ca atitudine, ca stare”. 

Veți avea curaj

”Cu Luna Nouă în Gemeni, în sextil cu Jupiter și Marte veți primi sprijin, ajutor și veți avea și curaj să începeți ceva, doar că această Lună Nouă în Gemeni nu vine singură. Guvernatorul Gemenilor, Mercur, e în Taur, puțin retrograd și-n careu cu Saturn. Când vorbim despre Gemeni, vorbim despre schimbare, diversitate, despre a vedea o situația din mai multe unghiuri. Careul dintre Mercur, guvernatorul Gemenilor, și Saturn din Vărsător, ne face să credem că există doar alb și negru în această lume și că nu are cum să există și altfel, dar Luna Nouă în Gemeni zice `mai ascultă și oamenii din jurul tău și ai să vezi că există și alte variante`.” spune Daniela Simulescu. 

Citește mai mult aici: EXCLUSIV  Lună Nouă în Gemeni, 30 mai 2022, la pachet cu Mercur retrograd în Taur, în careu cu Saturn. Vor apărea și alte variante

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel