Computerele noi vor fi dotate cu o tastă IA

foto: Freepik
foto: Freepik

O tastă Copilot va activa "asistentul inteligent".

Începând din ianuarie 2024, anumite calculatoare personale noi echipate cu sistemul de operare Windows de la Microsoft vor fi dotate cu o "tastă specială Copilot" menită să activeze chatbot-ul de inteligență artificială al acestui gigant software.

Decizia producătorilor de computere de a adăuga o tastă AI la laptopuri este cea mai recentă mișcare a Microsoft de a profita de parteneriatul cu OpenAI, producătorul ChatGPT, dar și de a se transforma într-o poartă de acces pentru aplicațiile tehnologiei AI generative, scrie apnews.com.

ChatGPT vs. Microsoft Copilot: Care este diferența?

ChatGPT și MicrosoftCopilot sunt atât tehnologii de inteligență artificială (AI), care au fost dezvoltate cu intenția de a vă ajuta să realizați activitățile și activitățile mai rapid și mai eficient. Deși acestea pot părea similare, există diferențe semnificative între cele două.

ChatGPT este o tehnologie naturală de procesare a limbajului care utilizează învățarea automată, învățarea profundă, înțelegerea limbajului natural și generarea limbajului natural pentru a răspunde la întrebări sau a purta conversații. Acesta este conceput pentru a imita conversații umane prin înțelegerea întrebării.

MicrosoftCopilot este un asistent digital susținut de inteligența artificială care urmărește să le ofere asistență personalizată utilizatorilor pentru o gamă largă de activități și activități. Copilot nu se conectează cu Microsoft 365. Combină puterea unor modele mari de limbi (LLM) cu datele din Microsoft Graph (inclusiv calendarul, mesajele de e-mail, chaturile, documentele, întâlnirile și altele) și aplicațiile Microsoft 365 pentru a vă transforma cuvintele în cel mai puternic instrument de comunicare, spun cei de la Microsoft.

Încorporat în aplicațiile Microsoft 365 pe care le utilizați în fiecare zi, inclusiv Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Teams și altele, Copilot lucrează alături de dvs. pentru a vă dezlănțui creativitatea, a vă debloca productivitatea și a vă îmbunătăți abilitățile. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel