CM de gimnastică aerobică: România, medalie de aur, la perechi mixte

gimnastica_aerobica
gimnastica_aerobica

Andreea Bogati și Valentin Mavrodineanu au câștigat, duminică, la Sofia, medalia de aur pentru România în proba de perechi mixte, la Campionatele Mondiale de gimnastică aerobică. Pe prima treaptă a podiumului, alături de cuplul român, au urcat și sportivii spanioli Vincente Lli Lloris şi Sara Moreno, care au obținut același număr de puncte, respectiv 21,650 p.

Ruşii Maxim Grinin şi Ekaterina Kudîmova s-au clasat pe locul al treilea, obținând medalia de bronz, cu un punctaj de 21,550 puncte.

De asemenea, duminică, sportivul Mircea Zamfir a cucerit medalia de argint la individual masculin, în timp ce compatriotul și colegul său Mircea Brânzea a obținut medalia de bronz.

Bilanțul valoros al evoluției de duminică al sportivilor români completează medaliile obținute de lotul României în cele două zile anterioare.

România a cucerit, sâmbătă,  aurul pe echipe şi bronzul la trio (Mircea Zamfir, Valentin Mavrodineanu, Mircea Brânzea), iar vineri argintul la dans aerobic (în formula Petru Tolan Porime, Florin Nebunu, Marius Petruşe, Lucian Frăţiloiu, Bianca Becze, Laura Cristache, Maria Luisa Pavel şi Anca Surdu).

 În ultima finală a competiției, cea de grup, România are două echipe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel