Cluj: Filmele TIFF pot fi vizionate pe platforma TIFF Unlimited

Filmele prezentate la TIFF vor putea să fie vizionate, de joi, pe unlimited.tiff.ro, o platformă unică în România şi în Europa Centrală şi de Est.

'TIFF marchează cea de-a 18-a ediţie cu o veste inedită pentru cinefili: lansarea platformei de streaming TIFF Unlimited, care continuă online experienţa de festival. (...) TIFF Unlimited, produs unic atât în România, cât şi în rândul festivalurilor din Europa Centrală şi de Est, dezvoltat cu sprijinul companiei clujene PitechPlus, furnizor de aplicaţii software, se arată într-o informare a organizatorilor.

Preşedintele Festivalului Internaţional de Film Transilvania, Tudor Giurgiu, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că platforma oferă posibilitatea prelungirii experienţei vizionării de filme de calitate. 'TIFF Unlimited oferă şansa prelungirii experienţei de a viziona filme excelente în festival, pentru că mulţi spectatori ne-au scris că au ratat fie filme din TIFF-urile din ani trecuţi, fie au ratat filme bune care au apărut la cinema dinn oferta distribuitorilor care aduc filme diferite de blockbuster-ele americane, aşa că e ocazie unică de a fi abonat la acest serviciu şi de a putea să vezi acasă filme deja, cumva care au o ştampilă de calitate, ştampila TIFF-ului şi garanţia faptului că sunt filme bune şi filme pe care iubitorii de film n-ar trebui să le rateze.

În această perioadă, până la finalul festivalului, derulăm o campanie promoţională în care invităm publicul să se aboneze la preţuri foarte bune şi speciale pentru abonamentele de trei luni, şase luni sau pentru un an întreg, în ideea în care ne dorim să avem cât mai mulţi abonaţi care să se bucure de filme la un preţ scăzut', a declarat, joi, Tudor Giurgiu. Preţurile promoţionale sunt de 10 euro (trei luni), 25 de euro (şase luni), 50 de euro (un an), în care este inclusă şi o lună gratuită.

După 10 iunie, preţurile abonamentelor vor fi de 17, 35 şi 65 de euro. 'TIFF Unlimited, proiect de anvergură care completează lista iniţiativelor propuse anual pentru promovarea cinematografiei româneşti şi internaţionale, este o platformă de streaming (VoD) care permite abonaţilor accesul la filme din selecţia festivalului, precum şi filme de autor, independente sau premiate, indisponibile pe alte canale. Din 6 iunie, pe unlimited.tiff.ro, cinefilii vor putea viziona filme din selecţia TIFF 2019, selecţii din anii anteriori, precum şi filme premiate din portofoliul companiilor de distribuţie din România', mai arată organizatorii TIFF. TIFF.18 are loc în perioada 31 mai - 9 iunie, informează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel